in

Ingram Micro sleept Symantec ExSP contract binnen

Vanaf deze zomer beschikt Ingram Micro over het ExSP contract van Symantec. Het contract biedt resellers de mogelijkheid om Symantec software aan te schaffen in een abonnementsvorm.

Het contract betekent een belangrijke aanvulling op de Cloud propositie van de Advanced Solutions distributeur. Het licentiemodel waarbij betaling plaatsvindt op basis van daadwerkelijk gebruik biedt maximale flexibiliteit en de voordelen van betaling achteraf.

Etiën Soontiëns is blij dat Ingram Micro nu het volledige Symantec portfolio aan kan bieden: “Dit contract betekent dat we Software-as-a-Service gaan verkopen en daarmee zijn we in staat om het volledige productportfolio aan te bieden. Denk daarbij aan Netbackup, Altiris en Enterprise Vault. Het contract is daarnaast een belangrijke volgende stap in onze Cloud propositie. We zien dat onze investeringen in het Cloud team vruchten af gaan werpen en dat we nu op het gebied van Cloud een zeer breed portfolio aan kunnen bieden. Dat past binnen onze Advanced Solutions strategie, waarbinnen we onze partners ook in het Value segment optimaal kunnen bedienen.”

Lowepro Photo Hatchback AW-serie: een avontuurlijke multifunctionele camera-daypack

Sleeping Dogs binnenkort in de winkel