in

Nieuwe PIXMA printers van Canon

Canon maakt vandaag de lancering bekend van vier compacte All-in-One PIXMA printers met nieuwe softwarefuncties om de printbeleving te vergroten. De nieuwe PIXMA MP230, MG2250, MG3250 en MG4250 zijn geoptimaliseerd voor het printen van documenten vanaf het web en om thuis prints te maken met fotolabkwaliteit.

De printers zijn de eerste PIXMA modellen die standaard beschikken over My Image Garden, een one-stop platform dat in één gebruiksvriendelijke interface alle software combineert die op dit moment verkrijgbaar is voor Canon PIXMA printers. Tot deze intuïtieve software behoort een reeks nieuwe, geavanceerde en gebruiksvriendelijke functies, waaronder Automatic Suggestion, Automatic Layout en Face Recognition.

De printers zijn bovendien compatibel met Print Your Days, de nieuwe Facebook app van Canon voor PC’s. Deze app is ontwikkeld om het gemakkelijker te maken foto’s rechtstreeks van een Facebook pagina naar een Canon PIXMA printer te sturen en te printen zonder dat daarvoor extra software nodig is. Deze app bevat functies die gebruikers in staat stellen automatisch de layout van foto’s aan te passen en unieke collages te printen met maximaal vijf foto’s per pagina. De app biedt ook een serie vormgeving- en bewerkingsopties om aan het printen van foto’s een extra creatief accent te geven.

CREATIVE PARK PREMIUM[i], Canon’s gratis softwarepakket voor het downloaden en printen van wenskaarten, creatieve knutselprojecten en briefpapier, is nu ook beschikbaar via My Image Garden en heeft een nieuwe, gebruikersvriendelijke functie om foto’s te selecteren. Deze stelt gebruikers in staat met één interface afbeeldingen weer te geven, te downloaden en te printen. Op basis van de ‘Vind ik leuk’s’ van National Geographic en NASA is nieuw beeldmateriaal beschikbaar, waaronder schitterende foto’s die kunnen worden gebruikt om zelf kalenders te maken en een aantal printbare knutselprojecten om 3D space shuttles te bouwen.

De vier nieuwe PIXMA printers zijn uitgerust met een automatische uitschakelfunctie en een nieuwe Auto Power On-instelling, zodat het printen snel en gemakkelijk weer kan worden hervat wanneer de printer is uitgeschakeld. Documenten of foto’s kunnen ook gemakkelijk via een draadloos apparaat worden toegezonden en geprint zonder eerst handmatig de printer in te moeten schakelen of na het printen uit te zetten. De nieuwe PIXMA modellen beschikken eveneens over de Stille modus en bieden de mogelijkheid van een nog stillere printbeleving.

Ingram Micro sleept Symantec ExSP contract binnen

Vodafone Nederland meldt praktische internetsnelheden