in

Sitecom presenteert draadloze 450N-adapter

Sitecom presenteert een nieuwe draadloze USB-adapter, die ondersteuning biedt voor de 450N-standaard: de WLA-6000 Wireless Dual-Band USB Adapter N750 X6.

Deze adapter ondersteunt draadloze snelheden tot 450 Mbps op de 5 GHz band en 300 Mbps op de 2,4 GHz band. Hiermee kunnen gebruikers hun pc of notebook via USB draadloos aansluiten op een bestaand draadloos Dual-band netwerk. Deze adapter is dus bij uitstek geschikt voor het upgraden van pcs en notebooks die alleen ondersteuning bieden voor oudere draadloze standaarden, zoals 802.11a/b/g, of die wel compatibel zijn met de nieuwere N-standaard maar alleen snelheden tot 150 of 300 Mbps bieden. Door een verbinding te maken met de bestaande draadloze netwerken die door hun dual-bandrouter worden geleverd, kunnen gebruikers hun pc of notebook met deze adapter upgraden naar 450N of 300N. 

De WLA-6000 Wireless Dual-Band USB Adapter N750 X6 is ideaal voor routers die zijn voorzien van dual-band functionaliteit en die ondersteuning bieden voor een draadloze snelheid tot 450 Mbps, zoals de Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router N750 X6. De draadloze adapter is uitgerust met drie antennes, zodat een sterke draadloze verbinding met de router is gegarandeerd. De externe antenne kan worden uitgeklapt om de draadloze prestaties nog verder te verbeteren en dankzij de twee geïntegreerde, krachtige antennes heeft de adapter op elke plek een optimaal bereik.

De WLA-6000 biedt ondersteuning voor draadloze snelheden tot 450 Mbps op de 5GHz-band, zodat gebruikers bij veeleisende toepassingen zoals internet-tv, onlinegaming en streaming van HD-video kunnen genieten van een optimale mediabeleving. Met de WLA-6000 kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van hun dual-bandrouters, die twee draadloze netwerken bieden die op verschillende frequenties opereren. De gebruiker kan met deze draadloze adapter kiezen tussen een verbinding met het draadloze netwerk op de 2,4 GHz band (de standaard frequentie) of de minder drukke 5 GHz band. Aangezien de 2,4 GHz band vaak door andere apparatuur in een huishouden wordt gebruikt, biedt de 5 GHz band een snel en duidelijk signaal voor ononderbroken, draadloos internetgebruik.

De WLA-6000 Wireless Dual-Band USB Adapter N750 X6 ondersteunt het nieuwste WPA2-beveiligingsprotocol, zodat het aangesloten apparaat kan worden geïntegreerd in een beveiligd thuisnetwerk. Met de OPS-knop (One Push Set-up) kan de gebruiker met één druk op de knop een beveiligde draadloze verbinding met de router tot stand brengen.De WLA-6000 Wireless Dual-Band USB Adapter N750 X6 van Sitecom is nu verkrijgbaar en voorzien van de uitgebreide 10-jarige garantie van Sitecom.

Adviesprijs: € 59,99

Verkrijgbaarheid: Vanaf augustus 2012

Meer informatie: http://bit.ly/N1nJWa

 

 

 

 

 

Ingram Micro sleept Symantec ExSP contract binnen

Vodafone Nederland meldt praktische internetsnelheden