in

Drie Panasonic producten uitgeroepen tot Europees Product van het Jaar 2012 – 2013

Vandaag is bekend geworden dat drie Panasonic producten door EISA zijn uitgeroepen tot Europees Product van het Jaar 2012 – 2013 en daarvoor onderscheiden zullen worden met een EISA Award.

..

Panasonic VIERA TX-P50VT50: “European Plasma TV of the year 2012 – 2013”
Het juryrapport: “De VIERA TX-P50VT50 NeoPlasma TV liet de EISA jury verbaasd staan door zijn buitengewone prestaties in zowel 2D als 3D. We kunnen dan ook eenvoudig uitleggen waarom de keuze voor deze award op deze Panasonic TV is gevallen. De TX-P50VT50 is de beste plasma TV die er te koop is: door zijn diep-zwartwaarden, natuurlijke kleuren en superieure Full HD 3D prestaties. Daaraan zijn een aantal state-of-the-art functies toegevoegd, waaronder ingebouwde Wi-Fi, een webbrowser, toegang tot sociale netwerken, apps via VIERA Connect en een geavanceerde callibratie mode. De connectiviteit is uitstekend door de aanwezigheid van een SD card slot, vier HDMI-ingangen en drie USB-poorten. Bovendien heeft de TV een slank en stijlvol design. De Panasonic TX-P50VT50 is dè nummer 1 keus voor de consument die gaat voor de uitmuntende beeldkwaliteit van plasmatechnologie.”

Panasonic Blu-ray Player DMP-BDT500: “European Blu-ray Player 2012 – 2013”
Het juryrapport: “De DMP-BDT500 van Panasonic heeft alles in zich. Deze multifunctionele, moderne speler is snel en betrouwbaar in het lezen van CDs, DVDs en Blu-ray discs, biedt extra internetapplicaties en maakt DLNA filestreaming mogelijk. Tot de standaard aansluitingen behoren twee HDMI’s die de integratie met de rest van het systeem heel eenvoudig maken.”

Panasonic LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 ASPH. / POWER O.I.S. Lens:  ‘European Compact System Lens 2012 – 2013
Het juryrapport: “De LUMIX lens maakte indruk op de jury met zijn metalen vatting en met zijn ‘Ultra High Refractive (UHR) index lens waardoor chromatische abberaties worden geminimaliseerd en hoge beeldkwaliteit wordt behouden over de gehele foto.”

De awards zullen officieel worden uitgereikt tijdens de EISA Awards Ceremony op 31 augustus in het Ritz Carlton Hotel in Berlijn.

Frisse wind door de winkelstraat

Sony Xperia tipo