in

Vier Canon producten ontvangen 2012-2013 EISA awards

Canon maakt vandaag bekend dat de onderneming door de European Imaging and Sound Association (EISA) is onderscheiden met vier product awards. De EOS 5D Mark III Digital SLR ontving de award ‘European Advanced SLR Camera 2012-2013’, de PowerShot G1 X werd onderscheiden als ‘European Compact Camera 2012-2013’, de LEGRIA HF M52 camcorder won de award voor ‘European Camcorder 2012-2013’ en de PIXMA PRO-1 kreeg de award ‘European Photo Printer 2012-2013’.

Deze onderscheidingen benadrukken de toonaangevende kwaliteit van de Canon foto- en videoproducten van invoer tot en met uitvoer.

Voor de EISA awards worden stemmen uitgebracht door redacteuren van 50 prominente tijdschriften uit 18 landen. De awards gaan naar producten die de meest geavanceerde technologie, gewenste functionaliteit en toonaangevend ontwerp combineren met echte waarde voor de gebruikers. Dit jaar riep het jurypanel deze Canon-producten uit als beste in hun respectievelijke klassen.

“Wij willen iedereen stimuleren om speciale momenten vast te leggen en met anderen te delen, ongeacht of het nu om foto’s of movies gaat. En dat met zo’n kwaliteit dat de ander het gevoel krijgt erbij te zijn geweest,” zegt Steve Marshall, Product Marketing Director voor de Consumer Imaging Group bij Canon Europe. “De erkenning door de markt die deze EISA awards vertegenwoordigen, vormt een beloning voor de toewijding van onze productteams die bij elke stap in het proces constant streven naar eersteklas kwaliteit voor consumenten en professionals.”

Het Sleeping Dogs-avontuur begint deze week

Frisse wind door de winkelstraat