in

Epson EH-TW9000W bekroond als Europese projector 2012-2013

Epson, ´s werelds toonaangevende fabrikant van projectietechnologie, blijft successen binnenhalen in de visuele imagingsector. Epson heeft zijn positie weten te handhaven door de ‘European Projector 2012-2013’-award van EISA (European Imaging and Sound Association) voor de EH-TW9000W in de wacht te slepen.

..

De jury van EISA was onder de indruk van de zeer eenvoudige installatie, de uitstekende videoverwerking en de bewegingscompensatie van het product. Dit zei de EISA: “Dit is een van de beste oplossingen die op dit moment op de markt is; met dit product kun je de thuisbioscoop van je dromen inrichten.”
 
Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “De EISA-awards zijn binnen de hele branche een goede indicatior van kwaliteitsproducten , en deze erkenning voor de EH-TW9000W laat zien wat voor ervaring wij hebben met het maken van projectors van hoge kwaliteit. Deze award is niet de eerste die we voor de EH-TW9000W in ontvangst mochten nemen. We zijn eerder dit jaar ook al bekroond met een award van TIPA (Technical Image Press Association). Epson loopt voorop op het gebied van projectie- en thuisbioscooptechnologie en daar zijn we meer dan trots op.”
 
De Epson EH-TW9000W is de eerste Full HD 3D-projector op de markt met draadloze functionaliteit en biedt gebruikers de mogelijkheid hun projector zonder een wirwar aan lelijke kabels in te stellen. Het is het paradepaardje van de Epson-serie en biedt de ultieme 3D-ervaring, met evenzo hoge witte- en kleurenlichtuitvoer van tot wel 2400 lumens en hoge contrastverhoudingen tot wel 200.000:1, compleet met hoogwaardige technische functies.

De EH-TW9000W kan draadloos worden verbonden in Full HD, zodat elke filmliefhebber, gamer of sportfan thuis van een krachtige 3D-ervaring en van 2D-beelden van hoge kwaliteit kan genieten.

Frisse wind door de winkelstraat

Sony Xperia tipo