in

Nieuwe laptops van Dell

Tijdens IFA 2012 onthulde Dell drie nieuwe producten uit de XPS reeks. De nieuwe XPS-modellen vormen een aanvulling op de XPS 13 Ultrabook en de XPS 14 en XPS 15 laptops. De nieuwe XPS computers zijn zowel voor consument als zakelijke gebruikers geschikt.

De nieuwe modellen zijn de XPS 10, een 10 inch tablet voorzien van WindowsRT, de convertible XPS Duo 12, een combinatie van twee producten in één model: een krachtige Ultrabook en een volledige uitgeruste tablet. Ten slotte de all-in-one XPS One 27 met een Wide Quad HD-beeldscherm die binnenkort ook beschikbaar zal zijn met touchscreen-technologie. Elk product binnen de XPS-reeks is ontworpen aan de hand van specifieke klantbehoeften.

Dell XPS 10: productiviteit, mobiliteit en een lange batterijwerkduur
De Dell XPS 10 biedt de perfecte combinatie van werken en ontspanning. Met de slimme touchscreen-technologie, lange batterijduur en mobiele toetsenbord-dock biedt de tablet optimale ondersteuning voor content creatie en zakelijke productiviteit. Dankzij het gebruik van integrale technologische oplossingen, de ARM-processorarchitectuur en het WindowsRT besturingssysteem kunnen bedrijven verzekerd zijn dat zij de XPS 10 kunnen beheren en beveiligen op hun netwerk als elke andere pc.

XPS Duo 12: twee apparaten in één — een krachtige Ultrabook en een complete tablet
Voor de ontwikkeling van de XPS Duo 12 deed Dell een beroep op zijn ervaring met de ontwikkeling van unieke en innovatieve oplossingen. De computer is voorzien van een kantelbare touchscreen, speciaal ontworpen om het maximale te halen uit touch-interactie van het binnenkort beschikbare Windows RT besturingssysteem. Het resultaat is twee producten in één met de volledige functionaliteit van een laptop plus het gemak van een tablet. Deze innovatieve kantelbare ontwerp kan op eenvoudige wijze van een laptop tot een tablet worden omgevormd en vice versa. De XPS Duo 12 is voorzien van een Full HD-beeldscherm dat 97 procent meer pixels biedt dan een standaard HD-display. Dit garandeert kristalheldere beelden tijdens het lezen, het bekijken van foto’s en films. De XPS Duo 12 kenmerkt zich door het slimme ontwerp en is vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals gefreesd aluminium, koolstofvezel en extra stevig Corning Gorilla Glass.

XPS One 27: biedt bijna twee keer grotere pixeldichtheid dan elke andere 27 inch AIO
De All-In-One (AIO) modellen maken een opmars in de pc-markt dankzij hun grote scherm en strakke ontwerp. Ook Dell blijft de All-In-One modellen ontwikkelen om ze te optimaliseren voor nieuwe software-ontwikkelingen. De bekroonde XPS One 27 AIO is ontwikkeld voor creatieve professionals die behoefte hebben aan geavanceerde technologie. De computer heeft een kristalhelder, hoge resolutie HD-beeldscherm en biedt krachtige grafische prestaties voor multimediatoepassingen en entertainment. De computer onderscheidt zich door slimme ontwerp en 27 inch Wide Quad HD-beeldscherm — één van de meest hoogwaardige beeldschermen die momenteel voor dit soort computers verkrijgbaar zijn. De XPS One 27 is geschikt voor werk en entertainment dankzij de Infinity Premium-luidsprekers en Waves MaxxAudio 4 audiotechnologie, die voor een diep en rijk geluid en een uitgebreid stereoveld zorgt.

IFA 2012

Nieuwe Philips 9000-serie Smart LED TV bekroond met EISA-award