in

Namco Bandai Partners presenteert deze maand nieuwe games

Tekken is terug! De gamereeks die ontstond in 1994 komt midden september met Tekken Tag Tournament 2 op de proppen. Een vervolg is dat op de TTT uit 1999, dat toen nog op PS2 te spelen was. TTT2 is sneller, flitsender en grafisch sterker dan ooit. Met andere woorden: game on! Het Formule 1-cirucus draait al een hele tijd op volle toeren. Tijd dus om ook de mensen thuis de kans te geven om met de Ferrari van Fernando Alonso of de Red Bull van Sebastian Vettel rond te scheuren. Formula 1 2012 is het meest realistische racegame ooit gemaakt en biedt niet alleen lekkers voor de fans van de reeks, ook voor de nieuwkomers.

..

Tekken Tag Tournament 2
Samen sta je sterk – Zet je schrap, Tekken is terug! De gamereeks die ontstond in 1994 komt midden september met Tekken Tag Tournament 2 op de proppen. Een vervolg is dat op de TTT uit 1999, dat toen nog op PS2 te spelen was. TTT2 is sneller, flitsender en grafisch sterker dan ooit. Met andere woorden: game on!

De Tekken-reeks is er niet alleen voor de liefhebbers van de vechtgames. Ook de personen die zo nu en dan eens iemand een rake doch virtuele klap willen verkopen, kunnen hun gading vinden in deze populaire gamereeks. In Tekken Tag Tournament 2 draait veel, zoniet alles, om het vechten in team. Dat heeft zo zijn voordelen. Je vecht uiteraard met één personage, maar als dat wat in de penarie zit, kan het afgelost worden door zijn kompaan. Uiteraard kan je tegenstander ook genieten van dit voordeel. Het komt er met andere woorden op aan om uit te pakken met flitsende en vernietigende combo’s, zodat je noodlijdende tegenstander zijn vriendje er niet meer kan bijhalen om hem uit de penibele situatie te redden.

Om je tegenstander een vroegtijdige knock out te verkopen werden er enkele nieuwe aanvalstechnieken in het spel gestopt, maar ook enkele nieuwe combo’s. Wie deze snel onder de knie heeft kan zijn tegenstander letterlijk naar een andere wereld meppen. Van Afrika tot in Amerika als het ware. De teamgevechten kunnen trouwens oplopen tot 4 vs 4. Voor wie zich nog niet meteen online in al het geweld wil onderdompelen, is er het Fight Lab. Hier leer je op een leuke manier en aan de hand van diverse opdrachten de basis van Tekken.

Aan de game werden behalve nieuwe vechttechnieken ook nieuwe decors en personages toegevoegd. In totaal zijn er meer dan 50 speelbare karakters.

Kenmerken:
• Speel met 4 vrienden in een team.
• Sla je tegenstander knock-out met vernietigende combo’s.
• Leer de basis van Tekken in het Fight Lab.

Tekken Tag Tournament 2 ligt vanaf 14 september in de winkels en komt uit op PS3 en Xbox 360.


Formula 1 2012
Voor racefans en mensen zonder rijbewijs – Het Formule 1-cirucus draait al een hele tijd op volle toeren. Tijd dus om ook de mensen thuis de kans te geven om met de Ferrari van Fernando Alonso of de Red Bull van Sebastian Vettel rond te scheuren. Formula 1 2012 is het meest realistische racegame ooit gemaakt en biedt niet alleen lekkers voor de fans van de reeks, ook voor de nieuwkomers.
Formula 1 bouwt in deze nieuwste versie voort op al wat goed was uit de vorige episodes. Ook nu kan je met alle bekende F1-rijders over bekende circuits scheuren. Denk maar aan Silverstone of het legendarische circuit van Monaco. De makers van de game introduceerden op het eerste gezicht enkele kleine nieuwigheden, die tijdens de race zeker een grote impact zullen hebben.

Allereerst werd er nog meer rekening gehouden met de kwaliteiten van bepaalde wagens. De ene bolide zal bijvoorbeeld in een tropisch klimaat opvallend beter uit de verf komen dan bij herfstweer. Het weer speelt in F1 trouwens in zijn geheel een belangrijkere rol dan ooit tevoren. Als het regent op het parcours, betekent dat niet noodzakelijk dat heel het asfalt bedekt is met evenveel water. Het is goed mogelijk dat het in een deel van het parcours al pijpenstelen regent terwijl het nog kurkdroog is aan de overkant. Bandenkeuze en een aangepaste rijstijl zijn dus meer dan ooit belangrijk als je naar de zege wilt rijden.

Maar zij die F1 nog nooit gespeeld hebben, of zelfs amper weten hoe zo’n bolide eruit ziet, hoeven niet te wanhopen. Van bij de start word je door middel van de ‘Young Drivers Test’ door de mogelijkheden van de wagens geloodst en steek je ook wat op over de sport zelf. Het ideale begin om je race naar de Formula 1-top in te zetten.

Kenmerken:
• Ongelooflijk realistische weersomstandigheden
• Scheur met een bekende F1-bolide over bestaande parcours
• Leer alles over F1 tijdens de Driver’s Test

Formula 1 2012 ligt vanaf 21 september in de winkels en komt uit op PS3, Xbox en PC.

Nexus 7 tablet nu te koop bij geselecteerde detaillisten

Nieuwe eReaders van Kobo