in

Sitecom introduceert USB 3.0-kaartlezer

De nieuwe MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 van Sitecom ondersteunt de nieuwe USB 3.0-standaard en zorgt ervoor dat grote multimediabestanden snel en moeiteloos van en naar alle bekende geheugenkaarten gekopieerd kunnen worden. 

Sitecom presenteert een nieuwe USB 3.0-kaartlezer. De MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 ondersteunt de nieuwe USB 3.0-standaard die overdrachtsnelheden tot 5 Gbps biedt; dit is tien keer sneller dan USB 2.0. Hierdoor is de kaartlezer ideaal voor het kopiëren van grote multimediabestanden van en naar geheugenkaarten. De MD-030 is dankzij de ondersteuning van 63 verschillende typen geheugenkaarten compatibel met CompactFlash, Memory Stick, de Multimedia Card, xD Picture Card en natuurlijk de SD (Secure Digital Memory) kaart. Speciaal voor mediabestanden die opgeslagen staan op SD-HC-kaarten met een geheugencapaciteit tot wel 32 GByte of op de nieuwste SD-XC-kaarten met een geheugencapaciteit tot wel 128 GByte, wordt de benodigde tijd voor het kopiëren van afbeeldingen, muziek en films aanzienlijk verkort met de MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1. Een ander voordeel van de nieuwe USB 3.0-standaard is de grotere bandbreedte ten opzichte van USB 2.0. Eindgebruikers kunnen hierdoor tegelijkertijd bestanden verzenden en ontvangen. 
De MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 is achterwaarts compatibel met USB 2.0 en 1.0 en blijft zo nog steeds goed bruikbaar voor oudere apparatuur. De verfijnde look van de kaartlezer zorgt ervoor dat het apparaat stijlvol gezelschap vormt voor iedere notebook of desktop-PC. Bovendien is het dankzij het compacte formaat ideaal voor mobiele eindgebruikers.
De MD-030 USB 3.0 Card Reader 63-in-1 is nu verkrijgbaar en wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van 10 jaar.

E3 reportage: stilte voor de storm

Je persoonlijke netwerk met Mobile Cloud Companion van D-Link