in

TL-PA411 AV500 Mini Powerline Kit van TP-LINK

Combinatie van de snelheid van een bekabeld netwerk – 500 Mbps – en de eenvoud van een Homeplug-netwerk voor een lage prijs. Dankzij de snelheid en het gemak van de nieuwe Powerline-adapter van TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, kunnen bedrijven en gezinnen het optimale rendement halen uit hun zakelijke en thuisnetwerk.

Deze adapter biedt een snelheid van 500 megabit per seconde over een afstand tot 300 meter via het lichtnet, terwijl de prijs gelijk is aan die van een Powerline adapter die maximaal 200 Mbps levert. Als hart van een Digital Entertainment Center of een state-of-the-art beveiligingsplatform is de TL-PA411 snel en krachtig genoeg om vrijwel iedere bandbreedte-intensieve taak aan te kunnen. De geavanceerde energiebesparingsfunctie van de adapter verlaagt het energieverbruik aanzienlijk (tot 85%) door automatisch over te schakelen van de normale ‘werkstand’ naar de ‘energie-spaarstand’ als er gedurende een bepaalde tijd geen data wordt verzonden of ontvangen.
 
Met zijn Megabit Ethernet-poort, HomePlug AV-standaard en snelheden tot 500 Mbps maakt de TL-PA411 toepassingen mogelijk zoals als simultane multimedia-streaming, multiplayer-gaming en meervoudige HD-videostreams. Met behulp van de Pair-knop van de TL-PA411 kan de gebruiker in drie simpele stappen een computer of netwerkcompatibel apparaat, zoals een printer, NAS-harddisk of gamingconsole, toevoegen:
1.      steek de adapter in het stopcontact;
2.      koppel het apparaat met de netwerkkabel aan de adapter;
3.      druk op de encryptieknoppen en klaar is Kees.
De 128-bit AES-encryptie staat garant voor de netwerkbeveiliging en databescherming.
 
De TL-PA411 is onderdeel van dezelfde productlijn als de TL-PA511 die reeds in november 2011 is aangekondigd en die in reviews erg goed beoordeeld is. Het belangrijkste verschil is dat de TL-PA511 beschikt over een 1000Mbps Ethernet-aansluiting, terwijl de TL-PA411 een 100Mbps Ethernet-aansluiting heeft. Verder is de TL-PA411 kleiner en goedkoper dan de TL-PA511.
 
Beschikbaarheid
De TL-PA411 AV500 Mini Powerline Kit is per direct leverbaar tegen een adviesprijs van € 44,99 inclusief BTW.

Dragon Ball Z voor Kinect™

Detailhandel realiseert bescheiden omzetgroei