in

Transcend 32GB SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart

Om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende soorten klanten, kondigt Transcend Information, Inc (Transcend), wereldwijde leider in opslag- en multimedia producten, vandaag de lancering van haar nieuwe 32GB SDHC Class 10 UHS-I (Ultra High Speed ​​Class 10) geheugenkaart aan.

Uitgerust met de snelste Toggle modus flash chips die beschikbaar zijn, kunnen Transcend’s SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaarten tot 32GB aan verbluffende gedetailleerde beelden, foutloos en aan-een-stuk Full HD-video vastleggen en opslaan.

Bestemd voor gebruik in geavanceerde UHS-I compatibele digitale fotoapparatuur, zijn de Transcend  SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaarten geoptimaliseerd om aan de strenge eisen van het vastleggen van hoge resolutie afbeeldingen te voldoen. Daarnaast zijn ze tevens ontwikkeld om aan de vereisten van Full HD 1080p, 3D of zelfs de volgende generatie 4K video-opnames te voldoen. Om de camera respons te verbeteren zijn de kaarten voorzien van leessnelheden tot 85 MB/s en schrijfsnelheden van maximaal 45MB/s. Deze uitzonderlijke schrijfsnelheid vermindert de wachttijd na continu-opnames, zodat fotografen nooit een kans missen om de perfecte foto van snel bewegende onderwerpen vast te leggen.

Naast de opmerkelijke overdrachtssnelheden, zorgt de 32GB SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaart voor voldoende opslagruimte tijdens lange fotosessies en feature-length video-opnames. De kaart kan een volle acht uur 1080p High-Definition video opnames* of meer dan twee duizend RAW-beelden* opslaan, waardoor de noodzaak om te pauzeren en de geheugenkaart te verwisselen tijdens de opnamesessies overbodig wordt. In combinatie met een high-end kaartlezer, zoals de Transcend USB 3.0 RDF8 en de ExpressCard RDF1, biedt de UHS-I kaart ultra-snelle bestandsoverdracht snelheden tussen de kaart en computer tot 70 MB/s en 85MB/s.
 
De veelzijdige SDHC Class 10 UHS-I kaart biedt uitstekende multi-platform compatibiliteit met een breed scala aan SDHC en SDXC-apparaten. Bovendien behouden apparaten die niet geoptimaliseerd zijn voor het gebruik met de UHS-I interface de Class 10 speed rating, zodat ze gegarandeerd schrijfsnelheden van tenminste 10 MB/s bieden. Voor uw gemoedsrust, is elke kaart voorzien van een ingebouwde ECC (Error Correction Code) om automatisch fouten te detecteren en te corrigeren tijdens de gegevensoverdracht, waardoor datacorruptie en verdwenen bestanden kunnen worden voorkomen.
Transcend SDHC Class 10 UHS-I geheugenkaarten worden ondersteund door de Transcend levenslange beperkte garantie en zijn momenteel verkrijgbaar in de capaciteiten 8GB, 16GB en 32GB.

*Full HD Video op basis van 1920×1080 9 Mbps H.264 AVC-compressie. RAW-beelden op basis van 14MB bestandsgrootte. De werkelijke HD video-opname kan variëren, afhankelijk van de resolutie, compressie profiel, frame rate, interface instellingen, en scène complexiteit.

HTC One X uitgeroepen tot beste smartphone van 2012

Sitecom introduceert nieuwe USB 3.0-hub