in

ARCHOS lanceert nieuwe ELEMENTS-lijn

RCHOS introduceert de ARCHOS 97 Carbon, de eerste tablet in de nieuwe ELEMENTS-serie. ARCHOS begint met de lancering van een aantal 7-, 8- en 9,7-inch instapmodellen die een stijlvol design en een Android-besturingssysteem bieden tegen een scherpe prijs.

De ARCHOS 97 Carbon is uitgerust met de allernieuwste mobiele technologie en een strakke aluminium coating. Het apparaat weegt slechts 618 gram en is iets meer dan één centimeter dik. Zijn haarscherpe en heldere IPS-multitouchscreen biedt ongeëvenaarde, levendige kleuren en een indrukwekkende kijkhoek. Daarnaast heeft ARCHOS de 97 Carbon voorzien van een zeer soepele interface, een snelle 1 GHz-processor, 1 GB RAM-geheugen en het besturingssysteem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich of ICS).
 
De door Google gecertificeerde ARCHOS 97 Carbon-tablet combineert krachtige hardware met intuïtieve software en een scherpe prijs. De nieuwe ARCHOS-tablet is beschikbaar vanaf juli 2012 voor de consumentenadviesprijs van 249, 99 euro, inclusief btw.
 
“We willen een nieuwe serie tablets introduceren, die niet alleen betaalbaarheid combineert met een slank design, maar die ook is uitgerust met het beste van Google”, zegt Henri Crohas, oprichter en CEO van ARCHOS. “Met deze ELEMENTS-serie bieden we onze klanten precies dat. Het is de perfecte balans tussen hardware, softwareoptimalisatie en content dankzij het Google Play-ecosysteem.”

Retail blijft belangrijk voor Sony

TL-PA411 AV500 Mini Powerline Kit van TP-LINK