in

Nieuwe Harman Kardon® BDS-serie met 3D Blu-ray™ technologie

HARMAN International introduceert de nieuwe serie Harman Kardon® BDS Home Theater Systems met TrueStream technologie. Dankzij deze technologie kunnen de nieuwe BDS systemen video en audio draadloos streamen vanaf het internet of via andere mobiele apparaten met Bluetooth® en Apple AirPlay. Daarnaast kan TrueStream acht Bluetooth apparaten tegelijkertijd verbinden.

..

De BDS-serie bestaat uit twee 2.1- en drie 5.1-systemen en biedt hierdoor mogelijkheden voor elke geluidsconfiguratie. Daarnaast beschikt elk model over TrueStream, 65W RMS-geluid, een 3D Blu-ray-speler, HDMI-aansluitingen en decoders voor Dolby Digital / DTS. Voor extra gebruiksgemak kunnen de systemen ook worden aangestuurd door een mobiele app, die te downloaden is voor zowel iOS- als Android™-apparaten.
 
“Mensen stellen steeds meer eisen aan het geluid van hun TV. Ze willen een dynamisch geluid, maar ook een elegant surround-systeem dat is toegesneden op de moderne woonkamer.
 
Lijvige entertainment centers zijn dan ook iets uit het verleden”, aldus Sachin Lawande, executive vice-president bij HARMAN en co-president van HARMAN Lifestyle en Infotainment. “We hebben de Harman Kardon BDS-serie ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik, een aansprekend uiterlijk en natuurlijk een buitengewone audio-ervaring in de huiskamer.”
 
De serie begint met de BDS 375 die bestaat uit een 2.1-kanaals BDS 275-ontvanger en HTKS 2mkll-speakers. Een klasse hoger biedt de BDS 775 dezelfde functionaliteit in een 5.1-variant, opgebouwd met een BDS 575 en HKTS 9-speakers.
 
Daarnaast heeft de BDS 477 een 2.1-kanaals BDS 277 en HKTS 200-speakers. Het topmodel van de BDS serie is de BDS 877 met 5.1 kanaals BDS 577-ontvanger en de met EISA Award bekroonde HKTS 65-speakerset met draadloze subwoofer. Het slotstuk van de serie is de BDS 7773W, een strakke witte versie van de BDS 577 met bijpassende witte HKTS 30W-speakers.
 
Deze laatste drie modellen van de BDS serie hebben Apple AirPlay ondersteuning en kunnen ook aangesloten worden op Apple TV om films te streamen.
 
Prijzen en beschikbaarheid

·         BDS 375: nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €999,-
·         BDS 775: nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €1199,-
·         BDS 477: nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €1299,-
·         BDS 877: nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €1699,-
·         BDS 7773W: nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €1499,-

Maak de wereld vrij van nachtmerries in Rise of the Guardians

Winkelhuren stijgen alleen fors in Amsterdam