in

F1 Race Stars – 16 november

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton & Fernando Alonso zoals je ze nog nooit zag in F1 RACE STARS. Jaarlijks ligt er voor de fans van de Formule 1 weer een nieuwe topgame klaar, die hen als het ware mee in de wagen zuigt en over het circuit loodst. Voor diegenen voor wie het allemaal iets minder realistisch mag zijn, is er nu ook F1 Race Stars: een familievriendelijke racegame gemixt met de officiële ingrediënten van de F1-wereld.

..

F1 Race Stars is een ludieke racegame, waar toppiloten als Lewis Hamilton, Fernando Alonso of regerend wereldkampioen Sebastian Vettel worden gedropt op knotsgekke circuits, in knotsgekke omstandigheden. Verschiet er bijvoorbeeld niet van als er ineens een haarspeldbocht uit de grond komt, of een tegenstander je plots bestookt met alles behalve koosjere wapens.

F1 Race Stars is dus vooral fun, maar er is meer. Met de circuits geven de makers een knipoog richting de fans. Zo zullen ze tijdens een te gekke race wel merken dat het circuit waarop ze rijden verdacht veel weg heeft van dat van Monaco of Silverstone. De wagens waarmee wordt rondgereden zijn ook miniversies van de echte F1-bolides.

Kenmerken:
• Speel met vier personen tegelijk in split screen.
• Rij rond met echte piloten op echte circuits.
• Voor fans van F1 & voor liefhebbers van ludieke racegames.

De game ligt vanaf 16 november in de winkels en komt uit op PS3, Xbox & PC.

Copaco voegt iiyama monitoren toe aan assortiment

Ontdek nieuwe perspectieven met de inspirerende Nikon D5200