in

Verbatim Portable Power Packs verlengen accuduur iPad, iPod en iPhone

Krachtige Verbatim Power Packs bieden tot meer dan 10.000 mAh extra stroom aan onder meer iPad, iPhone en andere smartphones, tablets, e-readers en Bluetooth-koptelefoons — Verbatim breidt zijn assortiment consumentenproducten uit met een serie Portable Power Packs. Met deze draagbare accu’s voeren iPad-, iPhone- en iPod-gebruikers onder andere nog langer gesprekken zonder zich zorgen te maken over een lege accu. En kan men veel langer naar muziek luisteren, films kijken en gamen.

..

De Verbatim Power Packs zijn verkrijgbaar in verschillende versies en stijlen, waaronder een met maar liefst 10.000 mAh. De Power Packs verlengen de accuduur van een mobiel apparaat. Dit maakt ze ideaal om mee te nemen op zakelijke en privétrips, bij kamperen en autovakanties. Alle Verbatim Power Packs zijn zeer dun, zodat ze eenvoudig zijn mee te dragen. Dit terwijl ze volop stroom leveren voor zelfs de meest energiezuinige apparaten.
 
“Draagbare elektronica is een integraal onderdeel van ons leven geworden. Die maakt ons steeds productiever en mobieler. Maar daarmee nemen onze zorgen omtrent accu- en batterijduur wel toe”, zegt Simon Keighley, Product Manager Accessoires en Peripherals bij Verbatim. “De nieuwe Verbatim Power Pack-serie neemt deze zorgen weg. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en mee te nemen, waardoor je jouw mobiele apparaat gewoon kunt blijven gebruiken, waar of wanneer dan ook. Bovendien zijn ze intuïtief te bedienen: laad ze op, neem ze mee en sluit ze aan op je mobiele apparaat voor extra stroom op de momenten dat je die nodig hebt.”
 
Dual-USB Power Pack
De Dual-USB Power Pack biedt gemak en flexibiliteit in één oplader. Met twee USB-poorten is deze geschikt voor het aansluiten van twee smartphones of bijvoorbeeld een smartphone en een iPad tegelijkertijd. In één oplaadbeurt kan de Dual-USB Power Pack een iPad voor honderd procent opladen en heeft hij nog veertig procent over voor een ander apparaat. Een volledige oplaadbeurt zorgt zo voor een extra van maximaal 42 uur gesprekstijd, 120 uur muziek luisteren of dertig uur video’s afspelen. De Dual-USB Power Pack is ideaal voor regelmatige reizigers en zakelijke professionals die een draagbare stroomvoorziening zoeken. Ondanks de ultrakrachtige 10.000 mAh lithium-polymeeraccu is de Power Pack enorm slank, zodat hij eenvoudig past in elke reistas, backpack, koffer of handtas. Verkoopprijs 69,99 euro.

AA Power Pack
Transformeer vier alkaline- of herlaadbare AA-batterijen om tot een extra stroombron voor je iPhone, iPod, Micro-USB-apparaat, e-reader of draadloze Bluetooth-koptelefoon. De AA Power Pack voorkomt een zoektocht naar stopcontacten, stroomadapters en wereldstekkers. Een enkele oplaadbeurt laadt een iPhone voor de volle honderd procent op. De oplader is kleiner dan een iPhone en weegt slechts veertig gram. Hij is hierdoor perfect met je mee te dragen, waar je ook heen gaat. Met de AA Power Pack kun je wereldwijd opladen met het gemak van een AA-batterij. De AA Power Pack voegt tot acht uur aan gesprekstijd, 24 uur muziek luisteren of zes uur video afspelen toe aan je mobiele apparaat. Verkoopprijs: 14,99 euro.
 
Ultra-Slim Power Pack
De Ultra-Slim Power Pack is even groot als een creditcard en weegt slechts vijftig gram. Hierdoor past hij eenvoudig in elke tas of zak. Met een 1.200 mAh lithium-polymeerbatterij en een ingebouwde USB-kabel voor herladen biedt de Ultra-Slim Power Pack extra stroom aan gebruikers die het onderweg vaak nodig hebben, zoals studenten, wandelaars en zakelijke professionals. Een ideale oplossing voor iPhone, smartphones, iPod, mp3-spelers en kleine Bluetooth-accessoires. Een volledige oplaadbeurt voegt tot acht uur gesprekstijd, 23 uur muziek luisteren of zes uur video afspelen toe aan een mobiel apparaat. Verkoopprijs: 24,99 euro.
 
Portable Power Pack
Deze compacte oplader biedt extra gespreks- en speeltijd tijdens onverwachte gebeurtenissen, zoals noodgevallen, trein- en vliegtuigvertragingen, of biedt gewoon extra entertainment. De draagbare Portable Power Pack is eenvoudig in gebruik en zeer stijlvol ontworpen. Uitgerust met een 2.200 mAh lithium-ionbatterij en een Micro-USB-oplaadkabel, voorziet hij een iPhone, iPod Touch/Nano/Shuffle en de via Micro-USB op te laden smartphones van nieuwe energie. Een enkele oplaadbeurt van de Portable Power Pack is goed voor 130 procent opladen van een iPhone. Dit biedt tot veertien uur aan extra spreektijd. Verkoopprijs: 29,99 euro.

Maak de wereld vrij van nachtmerries in Rise of the Guardians

Winkelhuren stijgen alleen fors in Amsterdam