in

Nieuwe prijzen mobiel internetbundels

Amsterdam, 29 juni 2011 – Per 1 juli a.s. verandert Telfort de prijzen van mobiel internet op de telefoon en mobiel internet op de laptop en tablet. Deze prijsaanpassing vloeit voort uit een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een duidelijke datagrens voor mobiel internetbundels. Voortaan kunnen klanten kiezen uit drie verschillende internetbundels per type mobiel apparaat. Daarnaast gaan klanten beschikken over meerdere gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik. De nieuwe prijzen hebben betrekking op de huidige abonnementsvormen van Telfort en gelden alleen voor nieuwe klanten. De nieuwe prijzen van de mobiel internetbundels betreffen een reguliere prijswijziging van de huidige abonnementsvormen van Telfort. KPN, Hi en Telfort zullen later deze zomer volledig nieuwe abonnementsvormen presenteren, die aansluiten op de forse toename van mobiel internetgebruik.

De nieuwe prijzen hangen samen met een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een gerichte datagrens voor mobiel internetbundels. Afhankelijk van de bundel die nieuwe klanten kiezen, betreft dit een prijsdaling of een prijsstijging ten opzichte van de ‘oude’ mobiel internetbundels. Voorheen konden klanten kiezen uit een surf&mail bundel met maximale snelheid van 768 Kbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 9,95 per maand, of een surf&mail extra snel bundel met maximale snelheid van 1,5 Mbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 14,95 per maand.

Voortaan kunnen klanten bij de keuze van een abonnement de afweging maken hoeveel ze per maand willen besteden aan mobiel internet. Het is dan meteen duidelijk welke snelheid ze mogen verwachten en hoeveel data ze hiervoor mogen verbruiken. Hiermee kunnen ze hun internetverbruik op de smartphone, laptop en tablet voorspelbaar en inzichtelijk houden. De nieuwe prijzen voor mobiel internet zien er als volgt uit:

Inzicht in mobiel internetverbruik
Klanten die vanaf 1 juli a.s. een mobiel internetbundel afsluiten, kunnen gebruikmaken van een aantal gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik:
– MB-Update: standaard sms-waarschuwing die de klant ontvangt zodra het maximum aantal MB’s in de bundel is bereikt.
– Buitenbundel limiet: standaard sms-waarschuwing die klant ontvangt zodra er t.w.v. € 50,- (incl. BTW) aan data buiten de bundel wordt verbruikt.
– BelBewust: de bestaande diensten ‘BelStand’, ‘BelUpdate’ en ‘BelStatus’ maken voortaan, naast bel- en SMS verkeer, ook mobiel internetverbruik inzichtelijk. Klanten kunnen deze diensten instellen via de persoonlijke, online omgevingen ‘Mijn Telfort’ en ‘Zakelijk beheer’.

Voor lopende contracten met mobiel internetbundels verandert er niets.

Meer informatie over de nieuwe prijzen is te vinden via: http://shop.telfort.nl/mobiel-internet/.

Hama member of the AP of the HDMI Organisation

In stijl terug naar school met Case Logic