in

“Navigon MySpecial Places” is een succes

Navigon vraagt ​​gebruikers hun favoriete plaatsen te uploaden – en het blijkt populair te zijn. Er zijn inzendingen ontvangen van over de hele wereld, waaronder Oostenrijk, Italië, Barbados, Australië, Kroatië en de Verenigde Staten. Favoriete plekken kunnen nog worden ingediend tot eind september 2011.

Aan het begin van de maand mei is op www.navigon. com/myspecialplaces de “Navigon MySpecial Places” promotie gestart. Navigon heeft gebruikers opgeroepen om hun favoriete plekken in de lente, zomer, herfst en winter door te geven, zodat deze echte insider tips kunnen worden gedeeld met andere gebruikers via Navigon Fresh. “We zijn zeer verheugd met de reacties die we hebben ontvangen van over de hele wereld”, zegt Sven Klenner, vice-president Marketing en Communicatie bij Navigon. “We zijn erg onder de indruk van de vele prachtige fotos die je een vakantiegevoel geven, of dat nu in eigen land is of op een exotische uithoek ergens ter wereld.” Er zijn bijvoorbeeld informatie en foto’s binnen gekomen van favoriete plaatsen in Australië, Egypte, Argentinië, Barbados, de VS en Tanzania. Echter, de topbestemming tot nu toe is Duitsland, gevolgd door Oostenrijk, Italië en Nederland. “We kunnen niet wachten om te zien waar de volgende inzendingen vandaan zullen komen,” zegt Sven Klenner, “Misschien Hongarije, Zweden of Frankrijk?” Tips kunnen worden ingediend in verschillende categorieën, zoals Toerisme, Natuur, Cultuur, Cafés en Bars of Accommodatie.

Elke maand kiest Navigon drie winnaars uit alle deelnemers. De winnaars van de maand mei zijn al bekend. De ingezonden plekken die gewonnen hebben zijn: de Atlantic Road in Noorwegen, de Sellin Pier in Rügen en de Indiase Fontein in Karlsruhe. Er zijn nog meer kansen om waardevolle prijzen te winnen: tot 30 september worden alle deelnemers opgenomen in een loterij waarbij zij kans maken op een Navigon 20th Anniversary Edition navigatiesysteem, een ticketvoucher van Ticketmaster en het boek 1000 Places To See Before You Die. Nadat de campagne is afgelopen maken de 100 inzendingen met de hoogste waardering nog een kans om prijzen te winnen, zoals een iPad 2 of een beleveniscadeau.

De promotie gaat verder – met tips voor de verschillende seizoenen van het jaar
Mensen kunnen nog steeds hun favoriete plek in de herfst, winter en lente in sturen via www.navigon.com/myspecialplaces of door het sturen van een ansichtkaart. De zomer editie is al samengesteld en zal van half juli beschikbaar zijn. Op de website vind je informatie over de promotie en de functie voor het invoeren van favoriete plaatsen. Daarnaast kun je er ook een korte film met ideeën en suggesties vinden voor mogelijke favoriete plaatsen. Voor elke complete inzending doneert Navigon 2 euro aan de Björn Steiger Stichting, een goed doel dat zich inzet voor het geven van noodhulp. Hoe meer mensen hun favorieten plaatsen indienen, hoe hoger de donatie.

De Navigon MySpecial Places voor het najaar volgt in oktober.

Navigon bestaat 20 jaar en maakt van deze gelegenheid gebruik om haar klanten een aantal verjaardagsspecials aan te bieden. Voor meer informatie bekijk je het filmpje http://youtu.be/pz7fiqyohRM of ga je naar www.navigon.com/myspecialplaces

Hama member of the AP of the HDMI Organisation

In stijl terug naar school met Case Logic