in

Powerbank voor laptop

De markt wordt virtueel overspoeld door alle mogelijke vormen van Powerbanks voor mobiele telefoons en tablets – Maar hoe zit het met laptops? Een laptop kan ook echt zonder voeding komen te zitten.

Daarom brengt Sandberg nu een extra krachtige Powerbank op de markt, waarmee een laptop geladen kan worden. Hij heeft een enorm vermogen van 20. 000 mAh, voldoende voor een extra zes uur gebruikstijd voor de meeste laptops.

Bij de Powerbank wordt een reeks adapters geleverd, zodat hij aangesloten kan worden op bijna iedere laptop op de markt. Daarnaast laadt hij USB-apparaten, zoals een mobiele telefoon, tablet of digitale camera.

Martin Hollerup, Managing Director van Sandberg A/S, vertelt: “We zijn trots op de nieuwe Powerbank, dit is de krachtigste die we ooit op de markt gebracht hebben. We hebben veel aandacht besteed aan de technologie en de voeding wordt gelijkmatig en snel genoeg aangeleverd om een laptop te kunnen gebruiken. We hebben ook een krachtige 230 V-lader in de Powerbank gebouwd, zodat hij in het stopcontact gestoken kan worden en ‘s nachts geladen kan worden, ondanks zijn enorme capaciteit. Het zal u niet verrassen dat de nieuwe Powerbank nu standaard in mijn laptoptas zit. Wat een heerlijk idee dat geen voeding meer hebben als je op het vliegveld of bij een klant bent, nu niet meer hoeft te gebeuren. Een product als dit heeft het potentieel de manier te veranderen waarop we onze laptop gebruiken. Het biedt ons meer bewegingsvrijheid, minder stress en minder dingen om ons druk over te maken.”

De Sandberg Powerbank 20000 for Laptops is al op weg naar de winkels.

Denon introduceert twee nieuwe netwerk-AV-receivers met Dolby Atmos, DTS:X en Full 4K-HDCP 2.2

Bol.com maakt ‘same day delivery’ betaalbaar en makkelijk