in

Kingston SDHC SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3) kaarten

Kingston Digital introduceert 128GB en 256GB capaciteiten van zijn snelste SDHC SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3) kaarten

Kingston Digital Europe laat weten dat het zijn aanbod SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3)-kaarten zal uitbreiden met twee kaarten met een capaciteit van respectievelijk 128 en 256 GB.

De UHS-I U3-specificatie (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) staat garant voor lees- en schrijfsnelheden van ten minste 30MB/s en voldoende bandbreedte om 4K-video’s op te nemen en af te spelen zonder onderbrekingen. De SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3-kaart van Kingston biedt een leessnelheid van 90MB/s en een schrijfsnelheid van 80MB/s, wat tot wel 9x sneller (lezen) en 8x sneller (schrijven) is dan standaard Class 10 S-kaarten bieden. Die hogere snelheden garanderen de beste video- en foto-integriteit door haperingen te beperken en zorgen bovendien voor een snellere overdracht naar pc, zeker in combinatie met een USB 3.0-kaartlezer.

De kaarten met een hogere capaciteit zijn ideaal voor digitale spiegelreflexcamera’s (D-SLR), digitale spiegelloze camera’s (D- SLM), camcorders en videocamera’s. Hierdoor kunnen gebruikers grotere bestanden in hoge resolutie vastleggen, waaronder videomateriaal in Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D en 4K2K. Naast video-opnames in 4K, zijn deze kaarten ook geschikt voor snel fotograferen in burst- of continu-opname.

De SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 kaart wordt geleverd met een levenslange garantie en gratis technische ondersteuning. Kijk voor meer informatie op kingston.com/en/flash/sd_cards.

Kenmerken en specificaties van de Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 Flash-kaart:

Veelzijdig: Class 10-prestaties bij gebruik in een toestel dat niet geschikt is voor UHS-I
Compliant: de specificatie van de SD Card Association
Veilig: ingebouwd schrijfbeveiligingsschuifje voorkomt onopzettelijk gegevensverlies
Compatibel: met SDHC- en SDXC-hosttoestellen; SDXC-kaarten zijn niet compatibel met SDHC-toestellen/lezers
Bestandsformaat: FAT32 (SDHC 16 GB, 32 GB); exFAT (SDXC 64 GB, 128 GB, 256 GB)
Garantie: levenslange garantie, gratis technische ondersteuning
Capaciteiten1: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB
Afmetingen: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
Bedrijfstemperatuur: -25°C tot 85°C
Opslagtemperatuur: -40°C tot 85°C
Spanning: 3,3V
Prestaties2: tot 90MB/s lezen en 80MB/s schrijven, UHS-I Speed Class 3 (U3)
1 Een gedeelte van de vermelde capaciteit van Flash-opslagapparaten wordt gebruikt voor formatteren en andere functies en is bijgevolg niet beschikbaar voor gegevensopslag. De werkelijke capaciteit voor gegevensopslag is dus kleiner dan de op het product vermelde capaciteit. Voor meer informatie kunt u de gids voor flashgeheugens van Kingston raadplegen op Kingston.com/flashguide
2 Snelheid kan variëren naargelang van configuratie van host en toestel.

Satellite P50-C: krachtige multimediatopper

Apple Watch in Benelux