in

Van snorkelen tot bergbeklimmen: RICOH-outdoorcamera’s leggen de actie haarscherp vast

Herbeleef je vakantie met levensechte beelden – Tropische vissen in een helderblauwe zee, het schitterende uitzicht vanaf de heuvel die je net beklommen hebt, die waanzinnige fietstocht door de jungle.

Zou het niet fantastisch zijn om je vakantie-ervaringen steeds weer opnieuw te beleven? Dat kan! Ga deze zomer op pad met een van de outdoorcamera’s van RICOH IMAGING en leg alles wat je meemaakt moeiteloos vast in hoge beeldkwaliteit – zowel overdag als ’s avonds en bij alle denkbare weersomstandigheden. De RICOH WG-30, RICOH WG-5 GPS en RICOH WG-M1 kunnen allemaal tegen een stootje en staan ook onder water hun mannetje. Met de RICOH WG-M1 maak je bovendien de leukste video’s met een levensecht dieptegevoel en stereo geluid.

De outdoorcamera’s zijn zo ontworpen dat je nooit grip verliest. Glipt ie midden in de actie toch een keer uit je handen? Vrees niet: een val van tot twee meter is mogelijk. En dankzij hun compacte formaat zijn ze op echt elke trip eenvoudig mee te nemen. De WG-30 is met en zonder wifi-verbinding mogelijk, en de WG-5 GPS is uitgerust met gps, zodat je gegevens over je positie kunt toevoegen aan foto’s die je gemaakt hebt. De gps-functie is tegelijkertijd een druk-, hoogte- en dieptemeter én een digitaal kompas. Voor deze camera’s is een rijk assortiment aan accessoires beschikbaar voor gebruik in de meest extreme omstandigheden. Kortom, RICOH IMAGING heeft voor jou de ideale reisgenoot. Het is aan jou om de optimale bestemming te kiezen.

De WG-30 en de WG-M1 zijn beschikbaar vanaf 229 euro, terwijl de WG-5 GPS te koop is vanaf 299 euro. Alle modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Meer weten over de camera’s in de WG-serie? De technische specs vind je op www.ricoh-imaging.nl.

Nederlandse bevolking loopt risico op Digitale Dementie

Nationale Business Succes Award roept BIS uit tot branchewinnaar Audiovisuele Systemen