in

Playseat nieuw in het assortiment bij Copaco

Vanaf heden heeft Copaco haar assortiment uitgebreid met Playseat, bekend van race-simulatoren, gaming- en officestoelen.

Huub Aerts, Business Director bij Copaco reageert verheugd: “De toenemende vraag naar gamingproducten zorgt ervoor dat de consument ook steeds meer op zoek gaat naar manieren om het speelcomfort te verhogen. Playseat® springt hierop in met hoge kwaliteit stoelen en simulatoren. Copaco verwacht hiermee haar klanten te kunnen voorzien van een innovatief merk, met uitstekende marges, om zo in te spelen op de groeiende gamingmarkt. Daarnaast werkt Playseat® nauw samen met Logitech en Thrustmaster. Met deze twee merken heeft Copaco al jaren een zeer succesvolle samenwerking, en met de toevoeging van Playseat® kunnen wij een nog completer assortiment aanbieden.”

Johan Kuivenhoven, Global Sales Manager bij PlaySeat® vult aan: “Mede door Copaco’s jarenlange ervaring in het retailsegment is zij de beste keuze om ons portfolio nog breder in de markt te zetten. Daarnaast breidt Copaco momenteel haar gamingassortiment flink uit. Onze stoelen en simulatoren zijn hierin een perfecte aanvulling. Wij verwachten dat Copaco ons, met hun snelheid, flexibiliteit en klantenset verder gaat helpen, zodat wij onze producten nog breder kunnen aanbieden.”

• www.copaco.nl 
www.playseathq.com

AVM introduceert FRITZ!Box 4020

Bol.com bouwt eigen fulfilment center in Waalwijk voor verdere groei en innovatie