in

Teufel en Raumfeld dit jaar voor het eerst op de IFA

Van 4 tm 9 september met een eigen stand op de Internationale Funkausstellung (IFA) in Berlijn.

De audiomerken Teufel en Raumfeld geven dit jaar acte de présence op de IFA in Berlijn, ’s werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica. Het is de eerste keer in de reeds 35 jaar lange geschiedenis van de Berlijnse luidsprekerfabrikant, dat het bedrijf met een stand aanwezig is op de IFA.  

Beleef het geluid van Teufel & Raumfeld live op de IFA
“Wij willen nog dichter bij onze klanten komen en onze producten tastbaar maken”, zo licht Sebastian Drawert (general manager marketing bij Teufel) zijn keuze voor de IFA toe. “Onze flagshipstore bij het hoofdkantoor in het hart van Berlijn heeft hetzelfde streven en is een groot succes.” In hal 1.2, stand 103, dicht bij de zuidelijke ingang, worden de producten van Teufel en Raumfeld binnen een oppervlakte van maar liefst 100 vierkante meter aan de bezoekers van IFA gepresenteerd.

Innovatie over de volle breedte van het assortiment
Professionals en beursbezoekers wordt tijdens de IFA de mogelijkheid geboden kennis te maken met een selectie van gloednieuwe producten uit het Teufel en Raumfeld assortiment. Daarbij ligt naast home cinema en stereo luidsprekers ook de aandacht op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Bluetooth-speakers, koptelefoons, complete systemen en multiroom streaming installaties.

Over de IFA
De Internationale Funkausstellung (IFA) in Berlijn is een van de oudste industriebeurzen in Duitsland. De IFA vindt jaarlijks in de zomer in de Messehallen bij de Funkturm in Berlijn plaats. De beurs biedt de exposanten de gelegenheid om aan een breed publiek hun nieuwe producten en ontwikkelingen binnen de consumentenelektronica te presenteren.

NETGEAR verovert #1-positie voor web-managed Ethernet switching

Startup Qlever helpt retailers via unieke klantprofielen