in

De rage voor de leukste vakantiefoto’s en video’s

Focus Drone – Foto’s maken met een selfiestick? Dat is zo 2014! Deze zomer maak je al je vakantiefoto’s en –video’s met de Focus Drone van Spectron.

De Focus Drone is de allernieuwste hitsensatie! Met de Focus Drone vlieg je door het luchtruim en maak je de mooiste foto’s en video’s met de HD camera. Focus Drone is de best verkochte drone in zijn prijsklasse en bovendien onlangs genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015. Kortom, Focus Drone is de must have van deze 

Controleer of de ruimte geschikt is voor R/C vliegen, stijg op en begin aan je avontuur. De Focus Drone is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik. De drone vliegt tot ruim 30 meter en heeft verschillende snelheden; voor de beginner laag en voor de ervaren piloot hoog. Op de 2 GB SD-kaart sla je jouw gemaakte foto’s en video’s gemakkelijk op en met de USB-kabel zet je deze simpel over op je computer. Vlieg samen met vrienden tegelijkertijd probleemloos door de lucht dankzij de sterke 2.4 GHz zender.

Kenmerken
Met de Focus Drone kunnen ruim 6500 foto’s en 30 minuten video gemaakt worden vanuit de lucht met de HD camera. De drone is viermotorig aangestuurd voor een stabiele vlucht en het maken van eenvoudige vliegacties. Door de samenstelling uit verschillende delen is de drone ook simpel te installeren en te repareren. De geïntegreerde 6-assige gyroscoop met positiecontrole verzekert je bovendien van een goede oriëntatie in de lucht. De Focus drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken. De Focus Drone heeft ook als eerste drone de unieke ‘auto return’-knop, waarmee je de drone met één druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren.

De Focus Drone is o.a. te koop bij alle speelgoedwinkels, Bol.com, Wehkamp, etc. Adviesprijs € 49,95
De Focus Drone wordt in Nederland gedistribueerd door Spectron.

Hoge capaciteit Powerbanks met Anti Slip Rubber Design

Teufel en Raumfeld dit jaar voor het eerst op de IFA