in

Vodafone introduceert nieuwe prepaid service

Nooit meer bang zijn om iets te missen omdat je net door je databundel heen bent? Vanaf 3 augustus biedt Vodafone YOU de uitkomst. De nieuwe prepaid-dienst biedt klanten keuzevrijheid en de mogelijkheid om gratis 10% over de bundel heen te gaan. Met YOU richt Vodafone zich op klanten die jong van geest zijn en die altijd betaalbaar online willen zijn.

“Het is voor ons een logische keuze om voor deze jonge generatie, die altijd verbonden wil zijn, een specifiek product te introduceren” zegt Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland. “Uit eigen ervaring weet ik dat de nieuwe generatie zowel offline als online overal bij wil zijn en niets wil missen. En hoe vervelend is het dan om zonder data te zitten net als je dat ene app’je wilt sturen of die ene foto wilt ontvangen. Daarom hebben we besloten om onze YOU klanten gratis extra MB’s te geven als ze door hun bundel heen zijn gegaan – It ain’t over when it’s over. Zo hoeven ze niets te missen”.

Naast de extra MB’s is Fantastic Friday ook onderdeel van Vodafone YOU. Vodafone maakt elke vrijdag Fantastic door klanten te verrassen met speciale aanbiedingen zoals VIP-kaarten voor festivals, kortingen op kleding en extra databundels voor een zeer gunstig tarief. De aanbiedingen zijn elke vrijdag voor Vodafone YOU klanten beschikbaar op de website.

Ook de reclamecampagne van Vodafone YOU, die in augustus start, draait volledig om de jongeren zelf. Vodafone geeft daarin regie uit handen en laat de doelgroep zélf een grote rol spelen in het bereiken van hun peers

Voor het eerst in lange tijd is minder dan helft e-mails spam

Philips introduceert Quantum Dot color op IFA