in

Fresh ‘n Rebel introduceert de Wireless Selfie Stick #2

Met de nieuwe Wireless Selfie Stick #2 kunnen gebruikers nog betere selfies maken – Nu nog compacter en krachtiger.

De Selfie Stick past in elke tas, zodat selfieliefhebbers hem overal mee naartoe kunnen nemen, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg, op vakantie, naar festivals en meer.

Fresh ‘n Rebel presenteert de Wireless Selfie Stick #2. Met de nieuwe, verbeterde versie van de immens populaire Wireless Selfie Stick, kunnen gebruikers nu nog betere selfies maken. De handheld monopod is nog compacter en krachtiger. Hierdoor is hij ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje weg, festivals, roadtrips en strandvakanties. De Wireless Selfie Stick #2 kan via Bluetooth worden verbonden met een Android- of iOS-smartphone, zodat gebruikers draadloos selfies kunnen maken met een druk op de ontspannerknop. De tot 80 cm uitschuifbare stick en verstelbare telefoonhouder zorgen ervoor dat selfieliefhebbers eindelijk de perfecte shot vanuit de perfecte hoek kunnen maken.

Extra compact, extra krachtig
De Wireless Selfie Stick #2 is extra compact en kan worden ingeschoven tot een lengte van slechts 19 cm. Dit betekent dat de stick perfect in een rugzak, handtas en zelfs een clutch past en meegenomen kan worden op reisjes en naar feestjes. De extra krachtige telefoonhouder met een draagcapaciteit van 500 gram zorgt ervoor dat alle telefoons altijd veilig in de stick geplaatst kunnen worden.

60.000 selfies met één batterijlading
De Wireless Selfie Stick #2 is uitgerust met een ingebouwde, oplaadbare accu van 100 mAh. Doordat één lading goed is voor meer dan 60.000 selfies, is de Wireless Selfie Stick #2 altijd klaar voor gebruik. De batterij kan via de Micro-USB-poort opnieuw worden opgeladen met de meegeleverde kabel.

Voor Android- en iOS-smartphones
Dankzij de verstelbare, extra sterke telefoonhouder past vrijwel elke smartphone in de Wireless Selfie Stick #2. De op afstand bedienbare Bluetooth-ontspanner kan worden gebruikt met smartphones waarop Android 2.3.6 en hoger of iOS 5.0 en hoger is geïnstalleerd, zodat gebruikers met een druk op de knop selfies kunnen maken en geen zelfontspanner hoeven te gebruiken.

Direct aan de slag
Om te beginnen met het maken van de perfecte selfie, verbinden gebruikers de Wireless Selfie Stick #2 via Bluetooth met hun Android- of iOS-smartphone. Vervolgens schakelen ze de camera-app in, schuiven de stick uit en maken een foto met een druk op de knop, zonder dat hiervoor speciale apps nodig zijn.

Verkrijgbaarheid
De Wireless Selfie Stick #2 van Fresh ‘n Rebel is nu verkrijgbaar.

Alcatel OneTouch PIXI 3

DCB nieuwe Benelux-distributeur van LANCOM Systems