in

DigiGames: Gears of War, Until Dawn en Mad Max

Whhhaaaaahhhh! 3 mega toppers van games hadden we tot onze beschikking op de redactie – Bekijk hieronder de trailers of lees een review van de experts!

Gears of War | Ultimate Edition
Word ondergedompeld in nostalgie terwijl je explosieve pijlen en Boomshot Grenades ontwijkt. Bereid je frags voor, poets je stampende schoenen en slijp de kling van je Lancer om zoveel Locust Horde te grazen te nemen als je kunt in de verbluffend fraai geremasterde en gemoderniseerde Gears of War: Ultimate Edition, exclusief op Xbox One.

Platform: Xbox One
Complete review: IGN

Until Dawn
Wie overleeft tot zonsopkomst… Jij bepaalt het in Until Dawn | Het is een jaar geleden dat tweeling Hannah en Beth op mysterieuze wijze verdwenen. Ter nagedachtenis keert de vriendengroep terug naar de plek des onheils, een afgelegen villa op een besneeuwde bergtop. De spanning loopt al snel hoog op, wanneer blijkt dat de groep ongewenst gezelschap heeft. Het perfecte startpunt voor een horrorverhaal… Beleef Until Dawn op zeer intense wijze dankzij grafische hoogstandjes en uitmuntend acteerwerk. Dankzij het Butterfly Effect moet je als speler keuzes maken die invloed hebben op het verloop van de game. Jij bepaalt wie morgen de zonsopgang weer zal zien, deze nieuwe PlayStation®4-exclusive jaagt je gegarandeerd de stuipen op het lijf.

Platform: PS4
Complete review: PU

Mad Max
De Mad Max videogame introduceert een origineel verhaal dat zich afspeelt in het universum van Mad Max en biedt uitgebreide mogelijkheden om de auto aan te passen, die gevolgen hebben voor de manier waarop de auto bestuurd dient te worden. Daarnaast biedt de game angstaanjagende actie met voertuigen en een enorm arsenaal aan mobiele wapens in The Wasteland. Spelers kruipen in de huid van Max, de eenzame krijger die voor zijn leven moet vechten door zowel grondgevechten aan te gaan alsmede met zijn voertuig de strijd aan te gaan tegen bendes die strijden om heerschappij en overwinning in deze dynamische open wereld.

Platforms: PC, XBOX ONE, PS4
Complete review: PU

De nieuwe KILBURN, stoer en draagbaar

Rotterdams winkelgebied zamelt 30.000 peuken in en pakt zwerfpeukproblematiek aan