in

Een toetsenbord voor een modern huishouden

‘Ik gebruik hem zelfs ook voor mijn mobiel’ vertelt Martin Hollerup, Managing Director bij Sandberg AS, over de nieuwste innovatie van het bedrijf

Een prachtig ontwikkeld toetsenbord, mijlenver verwijderd van de kantoorartikelen waar je meestal aan denkt bij het woord toetsenbord. 

Het idee achter het nieuwe toetsenbord van het Deense bedrijf Sandberg is het creëren van een hulpje in veel ruimtes in huis. De eerste situatie waarbij hij van dienst is, is het gebruik van een computer of gaming console dat is aangesloten op de televisie in de woonkamer, waar gebruikers op internet surfen, e-mail beantwoorden, enz. Hij kan ook direct aangesloten worden op een Smart-TV met Bluetooth.

Met de nieuwe toetsenborden kunt u lekker achterover leunen, u hoeft niet met een pijl over een virtueel toetsenbord over het scherm te navigeren via uw afstandsbediening of joypad, u hoeft niet eens op uw knieën voor de televisie te gaan zitten om dingen in te toetsen. Naast het toetsenbord zit er rechts ook een touchpad, dat als muis gebruikt kan worden.

Via Bluetooth kan het toetsenbord draadloos gebruikt worden, waardoor het geschikt is voor gebruik met een tablet als een iPad – of zelfs met een mobiele telefoon als u snel een paar e-mails wilt beantwoorden.

De nieuwe KILBURN, stoer en draagbaar

Rotterdams winkelgebied zamelt 30.000 peuken in en pakt zwerfpeukproblematiek aan