in

Fractal Design nieuw in het assortiment van Copaco

Copaco Benelux breidt per direct haar assortiment uit met computerbehuizingen, -voedingen en aanverwante accessoires van het Zweedse merk Fractal Design.

Met de toevoeging van Fractal Design aan het assortiment, biedt Copaco haar resellers in zowel Nederland als België producten voorzien van een buitengewoon niveau van design, zonder afbreuk te doen aan de belangrijke factoren kwaliteit, functionaliteit en prijs.

Huub Aerts, Business Director bij Copaco: “Met de toevoeging van Fractal Design bieden we onze klanten een nog breder assortiment op Gaming gebied aan. In België had Fractal Design nog geen distributeur. Door de samenwerking tussen Copaco en Fractal Design kan ook de Belgische markt nu worden voorzien van deze mooie producten.”

Graham Dark, Regionaal Manager bij Fractal Design: “Sinds 5 jaar is Fractal Design actief op de Nederlandse markt en nog steeds volop groeiend. Copaco is een belangrijke partner vanwege de sterke propositie binnen de Benelux markt. Met een partner als Copaco ben ik ervan overtuigd dat we onze positie nog verder gaan versterken”.

Een toetsenbord voor een modern huishouden

Ultimate Ears legt lat nog hoger met UE BOOM 2