in

Gigaset pro combineert het beste van twee werelden in bedrijfscommunicatie

Nieuwe SL750H PRO: krachtige combinatie van klassieke mobiele telefoon en zakelijk toestel.

Gigaset pro introduceert de SL750H PRO. De nieuwste handset – opvolger van de SL610H PRO – combineert de beste functionaliteiten van een mobiele telefoon en een moderne bedrijfstelefoon. Zijn verlichte TFT-display van 2,4-inch, gepatenteerde HDSP™-audiokwaliteit (HD-Voice en HD-Audio) en krasbestendige coating maken de SL750H PRO heel geschikt voor zakelijke eindgebruikers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en luxueuze handset.

Compact formaat. Groot in features
Hoewel de telefoon klein genoeg is om in een broekzak te passen, is hij uitgerust met Gigaset pro’s grootste display ooit op een handset. Het verlichte TFT-display van 2,4-inch is de grootste ooit in een Gigaset DECT-telefoon en maakt bediening eenvoudig op de intuïtieve interface met pictogrammen. SL750H geeft toegang tot verschillende functies, zoals een vergrendeling met pincode en audioprofielen.

Indrukwekkende geluidskwaliteit
Gebruikers profiteren van een uitstekend, helder geluid dankzij Gigaset pro’s gepatenteerde HDSP™-audiokwaliteit. Verder voldoet de SL750H aan geavanceerde CAT-IQ 2.0-audio-eisen. Gigaset pro verbeterde ook de speakertechnologie die zorgt voor optimaal geluid tijdens handsfree bellen. Met de nieuwe audioprofieltoetsen – luid, stil en persoonlijk – worden gebruikers geïnformeerd door speciale geluiden. Met één druk op de knop switchen ze tussen verschillende modi. Het trilsignaal is automatisch aangepast aan het profiel.

Bescherming tegen krassen en onbevoegd gebruik
De gepatenteerde coating beschermt de handset tegen krassen op het display en tegen desinfecterende vloeistoffen, zodat de SL750H eenvoudig schoon te maken is. Dit maakt de zakelijke telefoon een geschikte handset voor omgevingen waarin hygiëne van het allergrootste belang is, zoals in ziekenhuizen en in de voedselbranche. Naast robuust is de handset ook erg veilig. De vergrendeling met pincode voorkomt spontaan bellen vanuit iemands broekzak en beveiligt contactgegevens.

Volledig bereik op elke locatie
Dankzij zijn compacte formaat is de handset overal makkelijk mee te nemen. Samen met het N720 DECT IP multicell-systeem zorgt hij voor volledig bereik in elk kantoor en elke productie-omgeving. Zo hebben gebruikers altijd een stabiele verbinding, waar ze ook zijn.

Gerard van der Roest, salesmanager bij Gigaset pro Benelux: “De SL750H PRO onderstreept de continue productinnovatie die we bij Gigaset pro nastreven. We hebben een goede relatie met zowel resellers als zakelijke eindgebruikers, en nemen hun wensen en verzoeken zeer serieus. Dit heeft geresulteerd in de SL750H PRO, een hoogwaardige handset die eenvoudig in gebruik is, maar ook heel robuust. Gebruikers tillen hiermee hun bedrijfscommunicatie naar een volgend niveau.”

Samenvatting van de belangrijkste features van de SL750H PRO

· Verlicht TFT-display van 2,4-inch en verlichte toetsen
· Twaalf uur spreektijd en 250 uur stand-bytijd
· Uitstekende HD-Voice- en HD-Audio-kwaliteit
· Volledig compatibel met de N510IP en N720IP van Gigaset pro
· Doorzoekbaar, lokaal telefoonboek met maximaal vijfhonderd vCards en zakelijke telefoonboeken via PBX (XML, LDAP)
· Kloksynchronisatie met CLIP-informatie
· Gemiste-oproepenlijst
· Ondersteuning van netproviderfunctionaliteit via menu
· Micro-USB met oplaadfunctie (mobiele oplader)
· Oplaadbare lithium ION-accu, eenvoudig te verwisselen
· Headset via bluetooth en 2,5 mm-plug

Dat het meedenken met, en luisteren naar klanten wordt gewaardeerd, bewijzen de vele awards die Gigaset pro voor zijn producten heeft ontvangen. Onlangs won de SL750H de Plus X Award, een prestigieuze prijs voor design, kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteit. Het juryoordeel: “Hoge prestaties in functie, stijl en user experience. Technologie en design zijn in perfecte balans bij de Gigaset SL750H. Dat geeft eindgebruikers nieuwe mogelijkheden en een eigentijdse aanpak voor wat betreft het gebruik van de telefoon in het kantoor.”

Rotterdams winkelgebied zamelt 30.000 peuken in en pakt zwerfpeukproblematiek aan

DigiGames: Pro Evolution Soccer 2016 & Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain