in

Razendsnel Qwerty Dealer Event

Distributeur Qwerty wist onlangs met een sportief evenement veel dealers en relaties te trekken – Op het in racestijl opgezette netwerkevenement kwamen 120 dealers af.

Klanten van Qwerty konden voordat ze in de karts stapten in de pitstraat kennismaken met de nieuwste producten van een aantal leveranciers. Het was niet zo maar even een kwartiertje snel tegen elkaar racen. Qwerty had er een echte twee uur durende teamwedstrijd van gemaakt inclusief tankstops en coureurswisselingen. Het weer werkte bovendien ook goed mee want het bleef de gehele dag droog.

Al had dat naar zeggen van Qwerty-directeur Remko Rijs weinig uitgemaakt: “Ook in de regen wordt er op dit circuit geracet, het maakt het alleen maar spectaculairder”. En een spektakel was het zeker. De deelnemers gingen tot het donker werd door en er werd elkaar geen duimbreed toegegeven. Uiteindelijk ging Team Transcend er met de felbegeerde cup vandoor en kreeg naast deze beker ook een jaar lanf een grote banner langs het racecircuit gewonnen. De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een hapje en drankje in het kartcafé.

Vodafone staat op tegen cyberpesten

Online consumentenbestedingen groeien in het 1e halfjaar van 2015 met 18,4%