in

Copaco lanceert Mobile App

Copaco lanceert een Mobile App voor de informatievoorziening en interactieve communicatie voor, tijdens en na het Copaco Cloud Event op 8 oktober aanstaande.

De app is een “showcase” van een gecombineerde oplossing van Cloud, Internet of Things en Big Data. Het is tevens een testcase om te onderzoeken of deze mobile app ook permanent kan worden ingezet als een nieuw maar vooral ook effectiever informatie- en communicatiekanaal voor business partners.

Harold Bax, Director Business Development: “Met de app spelen we in op de ontwikkeling dat mensen steeds meer doen met een mobiel apparaat en continu online zijn. Bovendien mist e-mail door een overvolle inbox van de ontvanger steeds vaker haar doel”.
“De app stelt onze business partners in staat zich snel op de hoogte te laten stellen via een compleet overzicht van alle Copaco nieuwsberichten, acties, evenementen en technische en commerciële trainingen. Alle informatie wordt aangeboden op basis van een persoonlijk profiel en voorkeuren die de gebruiker zelf kan instellen. Ook biedt de app de mogelijkheid tot het versturen van polls en enquêtes zodat we op een snelle en efficiënte manier naar de meningen of wensen van onze business partners kunnen vragen en ons aanbod en dienstverlening hierop kunnen afstemmen”.

De app is ontwikkeld samen met mobile marketing specialist MobileBridge en softwareontwikkelaar Blisss, die op het Copaco Cloud Event met een stand vertegenwoordigd zal zijn.

Eyal Oster, CEO van MobileBridge, is erg enthousiast over de samenwerking met Copaco: “Door gebruik te maken van een mobile app in combinatie met het MobileBridge platform bouwt Copaco aan een mobile community, waar zij op innovatieve wijze kan communiceren met haar klanten.”

De Copaco app is vanaf vandaag beschikbaar is in de Google, Apple en Microsoft Stores en biedt enkele unieke features op het gebied van targeted content die op het Copaco Cloud Event zullen worden getoond. Aanmelden voor het Copaco Cloud event kan via www.copacocloudevent.com.

Voor meer informatie over de app klik hier. De app kan direct in de appstore of via onderstaande QR-code gedownload worden.

Samsung en Oculus lanceren consumentenversie Gear VR

Sonos introduceert Trueplay Tuning Software en vernieuwde PLAY:5 Smart Speaker