in

Ervaar het optimale cloud gevoel tijdens het ALSO Cloud Event 2015

Op maandag 16 november 2015 organiseert ALSO Nederland het ALSO Cloud Event 2015 – Resellers worden op deze dag op de hoogte gebracht hoe de ALSO Cloud Marketplace past binnen hun organisatie.

Om het cloud gevoel optimaal te ervaren, vindt het event plaats in het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart: Het Aviodrome. Bezoekers worden tijdens het event ook letterlijk dicht bij de cloud gebracht, zo ontvangt iedere 10de check-in een uitnodiging voor een rondvlucht.

Tijdens het ALSO Cloud Event ervaren bezoekers in een tocht door de rijke luchtvaarthistorie wat de (cloud)leveranciers van ALSO aan hun huidige business kunnen toevoegen. Daarnaast worden er verschillende ALSO Cloud sessies gegeven, waarin dieper wordt ingegaan op de eenvoud van hoe de verschillende diensten voor resellers kunnen gaan werken.

Het ALSO Cloud Event is gratis toegankelijk voor alle ICT-resellers in de Benelux. Aanmelden voor het ALSO Cloud Event kan via www.alsocloudevent.nl.

Event Partners:
Het ALSO Cloud Event wordt mede mogelijk gemaakt door: Acronis, ASUS, HP, Intel, LG, Microsoft, NETGEAR, Nomadesk, Swiftpage, Toshiba, Utica en Yesiken.

Samsung en Oculus lanceren consumentenversie Gear VR

Sonos introduceert Trueplay Tuning Software en vernieuwde PLAY:5 Smart Speaker