in

DigiGames: Destiny: The Taken King, StarCraft II, Tearaway Unfolded

Van een fantastische origami wereld op de PS4 tot buitenaardse avonturen op PC en alle andere consoles – september bracht ons weer 3 nieuwe pareltjes – Bekijk hier ook de trailers.

Destiny: The Taken King
Bungie en Activision Publishing presenterenDestiny: The Taken King, het vervolg op de epische blockbuster Destiny. The Taken King is met o.a. nieuwe avonturen, campagnes, vijanden en wapens met afstand de grootste en meest rijke toevoeging aan het Destiny universum tot nu toe. The Taken King is vanaf vandaag wereld verkrijgbaar, zowel digitaal als in de winkel. Ook de ‘King’s Fall’ Raid gaat aanstaande vrijdag, 18 september, om 7 uur ‘s avonds live en geeft de Destiny community de ultieme uitdaging!
Platforms: PS3, XBOX 360, XBOX ONE, PS4
Complete review: PU.nl

StarCraft II
In de verre toekomst, in de donkerste bereiken van de ruimte, fluisteren de spoken van het verleden je naam. Jij bent Jim Raynor, een marshal-turned-rebel op een vigilante kruistocht om de heerschappij van de snode leider, Arcturus Mengsk neer te halen. Achtervolgd door verraad en berouw, geloven sommigen dat je de strijd hebt opgegeven. Maar je hebt beloften om na te houden… en een behoefte aan wraak die al lang overtijd is.
Platform: PC
Complete review: PU.nl

Tearaway Unfolded
Tearaway Unfolded voor PlayStation®4 neemt je mee naar een bijzondere wereld van papier. Creativiteit staat voorop en dat laat zich goed zien. De vrolijke koerier Atoi neemt je mee op avontuur. Hij heeft een hoofd gemaakt van een enveloppe waarin hij een geheime boodschap vervoert. Deze kan alleen worden bezorgd door een reeks spannende levels en mini-puzzels door te lopen. Dankzij de mogelijkheden van de PlayStation 4 in combinatie met de DualShock®4 controller, komt de game in je huiskamer tot leven.
Platform: PS4
Complete review: XGN.nl

 

Speel overal Minecraft met de nieuwe Gameband

GR II Premium Kit