in

SanDisk Connect Wireless Stick

SanDisk vindt mobile storage opnieuw uit met nieuwe Wireless Flash Drive – Met meer capaciteit en een verbeterde gebruikerservaring biedt de SanDisk Connect Wireless Stick consumenten meer vrijheid in het delen en bekijken van foto’s en video’s op hun favoriete apparaten.

SanDisk breidt vandaag het portfolio van mobiele storage-oplossingen uit met een wireless mobiele flash drive, de SanDisk Connect™ Wireless Stick. Deze nieuwe draagbare flash drive maakt het mogelijk draadloos media te bekijken, grote files te delen, foto’s en video’s op te slaan of HD video en muziek van en naar ieder type mobile device te streamen. Voortbouwend op het succesvolle SanDisk Connect Wireless-portfolio biedt de SanDisk Connect Wireless Stick veel waar voor zijn geld met hogere capaciteiten (tot wel 128GB), een nieuwe App en een compact en strak design.

“We leven in het mobiele tijdperk. Met mobiele devices leggen we onze belangrijkste levensgebeurtenissen vast; hierdoor is er behoefte aan een nieuwe generatie draagbare storage oplossingen”, aldus Dinesh Bahal, vice-president product marketing, SanDisk. “De SanDisk Connect Wireless Stick is ontworpen om gebruikers een eenvoudige, intuïtieve en betaalbare oplossing te bieden voor het opslaan en bekijken van hoge kwaliteit content die met verschillende mobiele devices wordt gecreëerd.”

De SanDisk Connect Wireless Stick werkt op smartphones, tablets en computers vanuit een koffer of broekzak. De nieuwe drive maakt het mogelijk draadloos media te bekijken, grote files te delen, foto en video op te slaan of HD video en muziek van en naar ieder type mobiel device te streamen; dit kan tot op 3 apparaten tegelijkertijd. De SanDisk Connect Wireless Stick kan tot 4,5 uur streamen op een volle accu. De SanDisk Connect Wireless Stick geeft gebruikers op deze manier altijd en overal volledige controle over hun content. Dit product wordt geleverd met een intuïtieve app.

De SanDisk Connect Wireless Stick wordt geleverd met 1 jaar garantie en is beschikbaar bij geselecteerde dealers in capaciteiten van 16GB, 32GB, 64GB en 128GB.

HAMA SHOWROOM & LOGISTICS
Vantegemstraat 1
B-9230 Wetteren
nl.hama.com
info.nl@hama.com

GR II Premium Kit

ALSO breidt assortiment uit met Lexmark