in

ALSO breidt assortiment uit met Lexmark

ALSO Nederland breidt per direct haar assortiment uit met Lexmark in de Benelux. Lexmark is een vooraanstaand ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van print- en imagingoplossingen.

De toevoeging van Lexmark past bij de door ALSO ingeslagen groeistrategie en focus op het SMB segment.

“We kijken uit naar de nieuwe samenwerking met het ALSO team. We geloven dat ALSO een flexibel en jong team heeft dat in staat is om extra aandacht te geven aan Lexmark in een breder kanaal door interessante aanbiedingen voor resellers in de Benelux. Lexmark en Alpha doen al jaren succesvol zaken en we verwachten dat we onze groei met ALSO de komende jaren kunnen voortzetten”, aldus Steven Burford, General Manager en Rob Lenderink, Sales & Marketing Director van Lexmark in de Benelux.

Renate Meulensteen Blom, Product Manager bij ALSO Nederland: “Als distributeur zijn wij continu op zoek naar aanvullingen op ons assortiment. Lexmark is een sterk merk, een naam die wij graag in ons assortiment opnemen. Het gaat om kwalitatieve en aansprekende producten. Hoewel ALSO al jaren erg succesvol is in de retailmarkt wil zij ook graag meer gaan betekenen voor haar klanten in het SMB segment. Ook Lexmark wil graag meer focus leggen op SMB, op deze manier kunnen we elkaar versterken. Onze resellers kunnen vanaf nu dus niet alleen terecht voor het grootste aanbod supplies, maar ook voor een breed aanbod aan printers.”

SanDisk Connect Wireless Stick

Apps en mobile friendly websites zijn de toekomst voor retailers