in

AOC is officiele monitorpartner van nieuwe science fiction film The Martian

Sci-fi meets high-tech: beeldschermspecialist AOC bundelt de krachten met 20th Century Fox als officiele monitorpartner voor de film The Martian met Matt Damon.

De samenwerking bestaat eruit dat AOC schermen verschijnen in de film en dat AOC en haar retailpartners toegang krijgen tot exclusieve promotiematerialen voor The Martian, zowel online als offline.

Martian-marketingmateriaal
AOC en haar retailpartners kunnen online gebruikmaken van de filmtrailer en ander beeldmateriaal, zoals bijvoorbeeld als schermcontent, achtergrond voor AOC-monitoren, banners of andere advertentieformaten. Daarnaast krijgen ze toegang tot speciale monitorverpakkingen, POS materiaal en andere uitingen voor binnen- of buitengebruik. De sales afdelingen van AOC kunnen dit bijvoorbeeld inzetten voor speciale promotie-events. Op die manier worden AOC en The Martian optimaal onder de aandacht gebracht bij een nog groter publiek.

Een perfecte match
AOC en 20th Century Fox werkten al eerder samen voor kaskrakers, zoals voor de animatiefilm Ice Age 4 uit 2012, de superheldenfilm The Wolverine uit 2013 en de blockbuster Dawn of the Planet of the Apes uit 2014. De diverse marketingmaterialen hebben toen de zichtbaarheid van het merk AOC en de films vergroot. Dit succes willen de twee partners nu met The Martian herhalen.

Unieke samenwerking tussen Webshop Keurmerk-Trustmark en EMOTA

Toshiba dynaPad: de pen en papier zijn terug!