in

LG introduceert UX 5.0

Vernieuwde interface voor innovatieve mobiele ervaring – Binnenkort lanceert LG zijn LG G5. Het innovatieve en modulair vlaggenschip wordt samen met een vernieuwde versie van de LG-interface geïntroduceerd, gebaseerd op Androids besturingssysteem Marshmallow.

De LG UX 5.0 interface werd ontworpen met het oog op een meer speelse en innovatieve mobiele beleving met een verbeterd gebruiksgemak dankzij nieuwe en slimme features. Deze nieuwe interface wordt later ook geïntroduceerd bij andere LG smartphones.

LG UX 5.0 biedt nieuwe features om de LG G5 optimaal tot zijn recht te laten komen. Speerpunt van de interface is LG Friends Manager, een veelzijdige applicatie die gebruikers in staat stelt om eenvoudig verbinding te maken met de G5-accessoires, bekend als LG Friends, en hen te besturen. Daarnaast biedt LG UX 5.0 eveneens een verbeterde ondersteuning voor de LG G5 camera: beeld en video vastleggen was nog nooit zo leuk met functies zoals Auto Shot, dat automatisch foto’s maakt wanneer je selfies neemt, of Multi View, waarmee je verschillende foto’s op hetzelfde moment neemt vanuit verschillende hoeken dankzij de front en rear camera.

Media Markt gaat elektrische fietsen verkopen

DigiTip: Targus iPad hoezen