in

Fresh ‘n Rebel introduceert de Lace Earbuds, stijlvolle in-ear oordopjes

De nieuwe Lace Earbuds van Fresh ‘n Rebel zijn in-ear oordopjes die een groots geluid bieden uit een compact design.

De compact en lichte oordopjes blokkeren omgevingsgeluiden en bieden een helder geluid in combinatie met een comfortabele fit.

De in-ear oordopjes zijn de nieuwste toevoeging aan het Fresh ’n Rebel portable audio assortiment die verder bestaat uit on-ear hoofdtelefoons en de Rockbox-lijn met stijlvolle Bluetooth-speakers. De nieuwe Lace Earbuds zijn compacte en lichte oordopjes die omgevingsgeluiden in treinen, vliegtuigen en auto’s dempen. Zo kunnen reizigers en forenzen ook onderweg ongestoord naar hun favoriete muziek luisteren. Of de keuze nu valt op pop, rock of het nieuwste dance-album, de hoogwaardige 9,2 mm drivers van de Lace Earbuds zijn geoptimaliseerd voor alle soorten muziek en bieden een ongekend vol geluid. Met keuze uit de vier stijlvolle kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink kan iedereen zijn of haar eigen stijl laten zien.

Accenten van geborsteld metaal
De stijlvolle dopjes van geborsteld metaal met het Fresh ‘n Rebel-logo zien er niet alleen goed uit. De gesloten metalen behuizing dempt ook nog eens omgevingsgeluiden in treinen, vliegtuigen en auto’s, zodat muziekliefhebbers zonder afleiding naar hun favoriete afspeellijst kunnen luisteren.

Platte kabel met afstandsbediening
De platte kabel die niet in de war raakt, is uitgerust met een geïntegreerde afstandsbediening en microfoon, waarmee gebruikers hun muziek kunnen afspelen en onderbreken of gesprekken kunnen aannemen zonder hun smartphone uit hun zak te hoeven halen. iPhone-, iPad- en iPod-gebruikers kunnen zelfs de uitgebreide functies van de afstandsbediening gebruiken, zoals het aanpassen van het volume, nummers overslaan en snel vooruitspoelen.

Voor elk oor de juiste pasvorm
Met drie formaten superzachte oordopjes passen de Lace Earbuds in elk oor. De dopjes zijn gemaakt van glad siliconen materiaal en kunnen urenlang comfortabel worden gedragen. Dat maakt ze ideaal voor gebruik tijdens lange reizen.

Sitecom introduceert nieuw WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-Band Access Point

ALSO sluit distributieovereenkomst met APC by Schneider Electric