in

ALSO voegt DICOTA toe aan assortiment

ALSO Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met DICOTA – DICOTA staat al meer dan 20 jaar voor betrouwbare kwaliteit en heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit tassen, tabletcases en oplossingen voor mobiel werken.

“Wij zien de producten van DICOTA als een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. We kunnen onze klanten nu voorzien van een complete lijn aan notebooktassen- en rugzakken. Daarnaast bieden we de unieke mogelijkheid om tassen te customizen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, aldus Erik de Boer, Director Purchase & Product Management van ALSO Nederland.

“DICOTA Benelux is zeer content met ALSO Nederland als distributiepartner. ALSO onderscheidt zich door de persoonlijke en duurzame contacten die het bedrijf onderhoudt. Een ideale situatie voor de promotie van het DICOTA portfolio met in het bijzonder de ECO-lijn, waarmee ALSO zich verbindt aan groen en verantwoord ondernemen. Dit biedt ALSO een perfect format om bestaande en potentiële relaties nog beter te kunnen bedienen, alsmede hun verkoopkansen te vergroten,” aldus John Berendsen, Sales Director Dicota Benelux.

Noise canceling (moet) hoeft niet duur te zijn

DSD Europe lanceert vernieuwd platform