in

Copaco distributeur van EIZO Monitoren

Copaco en EIZO Europe GmbH kondigen een samenwerking aan voor de Nederlandse markt – Copaco gaat de distributie verzorgen van de EIZO monitoren, die speciaal zijn ontworpen voor intensief gebruik in diverse markten.

Het hardware portfolio bestaat onder andere uit monitoren voor kantoortoepassingen, grafische toepassingen, touch monitoren, maar ook monitoren voor de professionele gamer.

Huub Aerts, Business Director bij Copaco: “EIZO is een internationaal groeiend merk dat innovatief design en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Hun oplossingen staan garant voor kwaliteit (5 jaar on-site garantie), duurzaamheid in zowel gebruik als productie en zijn extreem laag in uitval. Niet vreemd dat de EIZO kwaliteit veelgevraagd wordt in zowel de luchtvaart als de maritieme sector. We zijn dan ook erg trots dat we dit merk aan ons portfolio toevoegen. Het biedt onze partners, die zoeken naar onderscheidend vermogen, een uitstekende optie. Daarnaast verbreedt het ons assortiment voor specifieke en kwalitatief hoogstaande oplossingen. EIZO heeft Nederland aangewezen als focusmarkt vanwege de groeipotentie. Het investeren in kwaliteit en duurzaamheid wordt steeds meer erkend en dat zal in de toekomst alleen maar meer worden. Ze gaan daarom de komende tijd flink investeren in eindgebruikersmarketing om zo de bekendheid van het merk en de vraag naar de producten te vergroten. Voor Copaco en haar partners liggen er dus kansen om bij te dragen aan het succes van dit internationaal groeiende merk.”

Ewald Verholt, General Manager EIZO Nederland: “Wij zijn zeer verheugd over de aanstaande samenwerking met Copaco. De Nederlandse markt is erg belangrijk voor EIZO en Copaco had, vanwege hun sterke positie, direct onze voorkeur. Copaco gaat voor EIZO de hele Nederlandse markt bedienen met het standaard productgamma van EIZO. Daarnaast zal Copaco specifieke maatwerk oplossingen in projecten ondersteunen. Met de producten en oplossingen van EIZO en de solide distributie van Copaco, kunnen partners hun porfolio versterken met onze onderscheidende producten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan gaming, healthcare en security/surveillance oplossingen. EIZO en Copaco zullen nauw gaan samenwerken om de gezamenlijke doelstellingen voor de Nederlandse markt te realiseren.”

DigiFocus: Zo maak jij op vakantie de beste foto’s met je smartphone!

Mobiel maandabonnement speciaal voor Pokémon GO-spelers