in

DigiGames: FIFA17 & XCOM2

Het begint weer games te ‘regenen’ hier op de redactie – Hoe graag we ook op het terras zitten in het zonnetje kijken we stiekem ook wel uit naar deze periode van het jaar – ‘Let the games begin…’

FIFA 17
FIFA 17 is de allereerste game die wordt aangedreven door Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie. Frostbite™ biedt levensechte beleving, neemt je mee naar nieuwe omgevingen in de voetbalwereld en laat fans kennismaken met personages boordevol diepgang en emotie. Eveneens nieuw dit jaar is The Journey*. In dit nieuwe speltype beleven de fans binnen en buiten het veld de reis naar de top van de Premier League als aanstormend talent Alex Hunter.

“Dit is met recht een speciaal jaar voor FIFA,” aldus David Rutter, GM en Executive Producer van FIFA 17. “We bieden een gloednieuwe engine, een totaal nieuw speltype en nog veel meer. Het is bijna niet te bevatten wat ons team allemaal voor elkaar heeft gekregen voor de editie van dit jaar. We zijn helemaal klaar voor het moment dat onze fans het veld betreden en het zelf kunnen ervaren.”

Platforms: PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3
Review: pu.nl

Xcom 2
Beleef het vervolg op de met prijzen overladen strategie game XCOM: Enemy Unknown uit 2012 met het vervolg XCOM 2! De Aarde is veranderd. Twintig jaar is er voorbij gegaan sinds de wereldleiders zich onvoorwaardelijke overgaven aan de buitenaardse invasie, en XCOM, de laatste linie van verdediging voor de aarde, vernietigd en verspreid overbleef. Nu regeren de buitenaardse wezens over Aarde. Zij bouwen prachtige steden die op het eerste oog een stralende toekomt voor de mensheid beloven, maar een sinister plan verbergen en vernietigen iedereen die zich afzet tegen deze nieuwe orde.

Alleen degenen die in de uithoeken van de wereld leven hebben een kleine mate van vrijheid. Hier verzamelt zich een strijdkracht om nog eenmaal op te komen voor de mensheid. De overgebleven XCOM strijdmacht moet continu vluchten en zullen een manier moeten vinden om te herrijzen uit de as, de vreselijke waarheid achter de bezetting te onthullen en de buitenaardse dreiging voor altijd te vernietigen.

Platforms: PC, Xbox One, PlayStation 4
Review: pu.nl

Behaal een certificaat en win een digitale radio of smartphone!

Wij groeien en zoeken nieuwe collega’s