in

‘Workalikes’ Google Pixel al in assortiment Dividino

Met de Android One 4G en GM 5 Plus van General Mobile heeft importeur en distributeur Dividino smartphones in huis die qua ‘besturing’ en functionaliteiten lijken op de nieuwe Google Pixel-telefoons die op de markt worden gebracht.

De toestellen zijn voorzien van het nieuwe besturingssysteem Android 7.0 (Nougat) en beschikken over enkele handige, nieuwe functies.

“Vooral het splitscreen is een veelgevraagde functie”, zegt Marco Rietdijk, commercial director van Dividino. “Hiermee kunnen eenvoudig twee apps boven of naast elkaar draaien, waardoor multitasken een eitje is. Handig voor iedereen die graag overal en snel mobiel aan het werk is. Behalve het splitscreen zijn er nog meer handige functies toegevoegd die een meerwaarde bieden, zoals vernieuwde notificaties, een verbeterde accuduur, snelheidsverbeteringen, databesparing en de mogelijkheid om nummers te blokkeren en gesprekken te weigeren.”

Optimaal beveiligd dankzij patch en snelle updates
De Android One 4G en GM 5 Plus zijn dankzij Android 7.0 Nougat ook goed beveiligd. Beveiligingsupdates worden maandelijks gedownload en geïnstalleerd. Rietdijk: “Gebruikers hoeven dus niet meer hun instellingen ‘in te duiken’ om updates te installeren. Dat doet het systeem dus zelf. Snel, frequent en effectief. De door ons geleverde smartphones met Android 7.0 zijn dankzij de beveiligingspatch en de actuele updates altijd optimaal beschermd.”

DigiTest: Humanscale M/Connect

Efficiënter werken met een Voertuigvolgsysteem