in

DigiGames: Gears of War 4, WRC6 en Mafia 3

Waar we vorige week nog aangaven dat het games regende op de redactie is inmiddels de hoosbui begonnen, en het eind is voorlopig nog niet in zicht!

Gears of War 4
Het verhaal van Gears of War 4 speelt zich 25 jaar na Gears of War 3 af. Dit vijfde spel van de Gears of War franchise gaat over JD Fenix, Kait en Del. Zij zijn ternauwernood ontsnapt aan een aanval op hun dorp. Nu moeten ze de strijd aan gaan met een monsterlijke nieuwe vijand om hun geliefde te redden. Met Gears of War kan je ook samen met je vrienden spelen via co-op of lokaal via split-screen.
Platforms: Xbox One, PC
Review: pu.nl

WRC6
Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games presenteren op 7 oktober met trots de release van WRC 6, de officiële rallygame van het 2016 FIA World Rally Championship (WRC). Gevaar en diversiteit vormen de kern van het World Rally Championship en WRC 6 is de beste manier om te voelen hoe het is om in de schoenen van een echte coureur te staan in de allerzwaarste omstandigheden waar elke seconde tijdwinst telt.
Platforms: PS4, Xbox One, PC
Review: xgn.nl

Mafia 3
We zijn in Mafia 3 aangekomen in het jaar 1968. De regels zijn behoorlijk veranderd. Na de jarenlange Vietnam oorlog, is er iets geleerd door Lincoln Clay. Je bent niet geboren met familie, nee, je zou er voor moeten sterven. Thuis in New Orleans, heeft Lincoln de beslissing genomen om op het rechte pad te blijven. Dit gaat goed tot zijn familie,de zwarte maffia, wordt verraden en vermoord. Die dag zweert Lincoln wraak te nemen op de Italiaanse maffia.
Platforms: PS4, Xbox One, PC
Review: pu.nl

NETGEAR lanceert Nighthawk X10 router met 802.11AC + AD

DigiFocus: Synology 2017 Event goed bezocht