in

Een nieuwe laptop voor de feestdagen, maar weet je niet welke? Misschien zit hier iets voor je tussen

Het is koud, de kerstversiering hangt in de straten en de kerstnummers klinken weer gezellig uit de speakers. Ook de verlanglijstjes worden weer opgesteld. Staat er toevallig tussen de wensen van jezelf of een ander een nieuwe laptop?

Dat was te verwachten, want met al dat thuiswerken en thuis studeren is een splinternieuwe laptop natuurlijk het ideale cadeau. Maar, laptops zijn net als vrije dagen: iedereen gebruikt ze voor iets anders. Sommigen willen een spelletje spelen, anderen een spannende film kijken of juist gemakkelijk wat foto’s bewerken. Alles kan, maar hoe vind je de perfecte laptop voor onder jouw kerstboom?

Hieronder vind je de allernieuwste Intel® Evo™ gecertificeerde laptops, elk uitgerust met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™-processoren (codenaam Tiger Lake). Dit certificaat garandeert geoptimaliseerde prestaties en laag stroomverbruik in combinatie met een ultrasnelle reactietijd. De 11e generatie Intel® Core™-processoren met Intel® Iris® Xe grafische kaart zorgen er op hun beurt voor dat de grafische capaciteit van de laptops dubbel zo groot is als die van hun voorgangers.

Weer hard aan de bak…

…na de kerstvakantie? Of je nu werkt, studeert of leert voor je proefwerken, de Acer Swift-serie – bijvoorbeeld de Acer Swift 3 en Acer Swift 5 – biedt alles wat je wilt en meer. Hij is dun, licht (weegt maar iets meer dan een kilo), stijlvol en past makkelijk in elke rugzak of tas. Door de smalle randen is het beeldscherm extra groot terwijl het beeld superscherp blijft. Moet je onderweg aan de slag? Geen probleem, de batterij gaat tot 17 uur mee en is in noodgevallen binnen 30 minuten voor 4 uur op te laden. De laptops zijn daarnaast geschikt voor zowel lichte als zwaardere games dankzij de grafische kaart (NVIDIA GeForce MX350), de dual band WiFi 6 en het ruime geheugen. De Acer Swift 5 heeft zelfs een antibacteriële coating die over de laptop zelf zit, maar ook over het scherm. Zo voelt hij elke keer dat je hem openklapt extra schoon aan.

Als grafisch design je werk of hobby is…

…dan is de HP Spectre X360 voor jou. Vouw hem open en sta versteld: het scherm van de X360 is enorm, 13,5 inch met dunne randen en een resolutie van 3000×2000, en is ook met oled-paneel leverbaar. De laptop leent zich perfect voor grafische tekeningen, composities en ontwerpen. Ondanks het grote beeldscherm is de laptop behoorlijk compact en licht, waardoor hij makkelijk overal mee naartoe kan. Voor het designgemak heeft hij een extra grote touchpad en een Focus-modus waarmee applicaties op de achtergrond automatisch gedimd worden. Bij deze convertible wordt zelfs standaard een stylus meegeleverd zodat je meteen met het ontwerpen aan de slag kan.

Ben je veel onderweg…

…en zit je altijd ergens anders met je laptop op schoot? De Lenovo Slim 7i lijkt misschien klein, maar laat je niet voor de gek houden. Deze laptop is perfect voor de commuter, met zijn flexibele stijl, hoge reactiesnelheid en haarscherp beeld dankzij de Intel® Iris® Xe grafische kaart. Dat is wel zo handig voor als je hem op een dag meerdere keren snel wilt kunnen openen, afsluiten en opbergen, bijvoorbeeld.

De Lenovo Slim 9i is een echte kampioen in zowel performance als gebruik en biedt een iets luxere ervaring. Dankzij het superscherpe beeldscherm van 14 inch, geoptimaliseerd met Dolby Vision, en een roterende soundbar voor driedimensionaal geluid, transformeert het kijken van een film tot het beleven van een film. Ook als je zelf vaak (video)content maakt, voor werk of in je vrije tijd, is de 9i jouw perfecte match.

Een solide, zakelijke laptop…

…die ook nog eens beschikt over knallende kleuren, een batterijduur van maximaal 14 uur en de beste security in zijn klasse. Dat is de Dell XPS 13. Hij is ontworpen om je werkmappen, privacy en gegevens zo goed mogelijk te beschermen met ingebouwde BIOS, dataversleuteling, geavanceerde authenticatie en de meest moderne malwarebescherming. Dankzij het gemak waarmee de XPS 13 in zelfs de meeste complexe IT-systemen te integreren is, worden updates snel en effectief uitgevoerd. Zo reduceert de laptop de tijd die je kwijt bent aan onderbrekingen tot een minimum. Naast zijn sterke binnenkant met WiFi 6-technologie en een groot werkgeheugen ziet de XPS 13 er ook nog eens flitsend uit: hij is slank en stijlvol, zonder scherpe randen. Met deze laptop maak je gegarandeerd de blits bij je collega’s.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Rakuten Kobo: ‘Nederlanders besteedden in 2020 gezamenlijk 6388 jaren aan lezen’

Een stijging van bijna 200% in gratis winkel-levering bij Nederlandse topverkopers, nog steeds weinig aandacht voor duurzaamheid.