in

ERAZER breidt YOUR ROAD TO VICTORY-toernooi internationaal verder uit

Dit jaar krijgen spelers de kans om hun talenten te laten zien in Rocket League – Kwalificaties vinden zowel online als offline plaats, waaronder tijdens Gamescom en Paris Games Week.

ERAZER, de toonaangevende leverancier van high-end gaming-hardware met meer dan vijftien jaar ervaring op de markt, heeft vandaag bekendgemaakt dat YOUR ROAD TO VICTORY (YR2V) op internationaal niveau georganiseerd wordt. Na de succesvolle debuuteditie is besloten dat spelers dit jaar de kans krijgen om hun talenten te laten zien in Rocket League. De gaming-community kan zich op meerdere momenten kwalificeren om vervolgens te strijden om de titel van ERAZER GameChanger 2024.

Een nieuwe uitdaging

De populaire game Rocket League staat centraal in YR2V 2024. De game heeft maandelijks nog miljoenen actieve spelers, die de mogelijkheid krijgen om in een officiële setting de strijd aan te gaan met gelijkgestemden en de nieuwe ERAZER Gamechanger 2024 te kronen. De focus ligt ook dit jaar weer op de betrokkenheid van de gaming-community: YR2V biedt een podium voor jonge talenten om hun skills te tonen.

Uitbreiding naar internationale markten

Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden voor het eerst ook andere Europese markten, waaronder Frankrijk, Nederland en België, bij het YR2V-kampioenschap betrokken. De internationale opzet brengt de Europese gaming-community samen en belooft legendarische wedstrijden. De teamleiders bestaan uit populaire gaming-streamers, die de toeschouwers op hun enthousiaste manier meenemen in de actie en spanning van het kampioenschap.

Kwalificeren, trainen, winnen

YR2V 2024 bestaat uit een uitgebreide verkennings- en toernooifase om de aanstormende talenten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederland en België te herkennen en in de schijnwerpers te zetten. De beste spelers krijgen uiteindelijk de kans om het gevecht aan te gaan en de wereld te laten zien dat zij de echte kampioenen zijn. In alle deelnemende landen worden online kwalificaties gehouden, met daarnaast verschillende offline kwalificatierondes* tijdens Gamescom (Keulen, Duitsland), Gamecity (Wenen, Oostenrijk) en Paris Games Week (Parijs, Frankrijk) om de internationale ERAZER Gamechanger te vinden.

Tijdens de kwalificaties worden zestien plekken toegekend voor een bootcamp, waar deelnemers de kans krijgen om met bekende streamers en professionals te trainen. De teamleiders en Rocket League-professionals begeleiden de talenten om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote finale.

De grote finale

Tijdens een offline finale nemen de zestien Bootcamp-deelnemers en twee direct gekwalificeerden uit Frankrijk het tegen elkaar op in 1v1-wedstrijden, met als doel om de titel van ERAZER GameChanger te bemachtigen. Tijdens de finale worden de deelnemers aangemoedigd door een live publiek, wat voor een extra adrenalinekick zorgt. De finale wordt begeleid door bekende shoutcasters en analisten, en wordt in zijn geheel live gestreamd. Naast de prestigieuze titel, erkenning en roem binnen de esports-community, wint de ERAZER Gamechanger ook verschillende prijzen, waaronder high-end hardware van ERAZER.

Krachtige hardware in samenwerking met Intel

Bij de offline kwalificaties van YR2V wordt uitsluitend gespeeld op ERAZER-pc’s met de nieuwste generatie Intel Core i9-processoren. Deze krachtige computers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van moderne games. Ze garanderen soepele gameplay, minimale reactietijden en visuals van de hoogste kwaliteit. De hoge betrouwbaarheid en stabiliteit zijn van cruciaal belang in een competitieve omgeving, waarin elke milliseconde telt. Zo dragen de pc’s bij aan het feit dat de talenten zich volledig kunnen concentreren op hun prestaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over mogelijke technische problemen.

De community op erazer.gg

Via erazer.gg kunnen spelers zich inschrijven voor de online kwalificaties van het evenement. Voor mensen die niet willen deelnemen aan het toernooi zelf, is iets moois in het leven geroepen. Zo krijgen mensen met de ERAZER Season Pass de kans om samen met de community mooie prijzen in de wacht te slepen. Deelnemers kunnen punten verdienen en toegang krijgen tot beloningen, zoals ERAZER-wallpapers en kortingscodes. Dit alles door opdrachten en uitdagingen te voltooien op erazer.gg

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AOC introduceert de AOC 16T3EA: een draagbare monitor met Full HD-resolutie

OPPO A80 5G: de nieuwe maatstaf voor extreme duurzaamheid en kwaliteit