in

Garmin onthult nieuwe Lily 2 Active – kleine, stijlvolle smartwatch met GPS

Deze modieuze smartwatch zit boordevol essentiële gezondheids-, fitness- en connectiviteitsfuncties om je 24/7 goed te laten voelen.

Vandaag kondigt Garmin de Lily® 2 Active aan – de nieuwste toevoeging aan de reeks modieuze smartwatches. Met ingebouwde GPS en populaire gezondheids- en fitnessfuncties. Garmin’s kleinste smartwatch heeft een stijlvol design met een metalen smartwatchbehuizing. Het horloge is perfect voor de smalle pols. Het heldere display is voorzien van een prachtig en stijlvol patroon. Er zijn verschillende siliconen bandkleuren waaruit je kunt kiezen, zodat je de perfecte smartwatch hebt die bij je look past. Met een batterijduur tot wel 9 dagen in smartwatch-modus en tot 9 uur in GPS-modus, heb je voldoende tijd om actief te blijven met functies zoals on-screen workouts, Garmin Coach trainingsplannen voor hardlopen, nieuwe sportapps en meer.

“Lily 2 Active is klaar voor waar de dag je ook brengt. Met ingebouwde GPS, 24/7 gezondheidsmonitoringtools met functies als het bijhouden van de gezondheid van vrouwen, een ochtendrapport en een meditatie-activiteit, is deze chique smartwatch gemaakt voor mensen die van fashion houden, onderweg zijn en graag verbonden zijn met hun omgeving” – Klara Bosma, Marketing Communicatiemanager – Garmin Nederland

Zie er goed uit en voel je goed

Lily 2 Active is ontworpen voor elke levensstijl en biedt jou een ochtendrapport met een overzicht van je slaap – inclusief hartslagvariatie. Het voegt ook een Health Snapshot toe, waarmee je een sessie van 2 minuten kunt registreren. Dit om belangrijke gezondheidsstatistieken zoals hartslag, Pulse Ox en ademhaling vast te leggen. In tijden van stress begeleidt de meditatiefunctionaliteit je door meditatie-oefeningen, terwijl de ademwerkfunctionaliteit je verschillende ademhalingstechnieken biedt. Je volgt dit rechtstreeks vanaf het horloge. Lily 2 Active bevat ook functies voor het volgen van de gezondheid van vrouwen, zoals menstruatiecyclus en zwangerschap. Je ontvangt eveneens tips voor lichaamsbeweging en voedingsvoorlichting.

Trendy design maar ook verrassend

Lily 2 Active combineert een klassieke look met moderne technologie en introduceert twee zijknoppen om gemakkelijker een ​​activiteit te starten en te stoppen of om te schakelen tussen schermen. Elk model in de line-up heeft ook een kleine metalen smartwatchbehuizing, siliconenband en een uniek design. Met een simpele polsbeweging licht het stijlvolle scherm met motief op en wordt een helder touchscreen zichtbaar. De Lily 2 serie komt in prachtige kleuren zoals Cream Gold en Coconut, Dark Bronze, Mulberry met Italiaans leer, nylon of siliconen polsbanden om te combineren met elke look. Je kunt ook je eigen ontwerp maken door banden en horlogebehuizingen te combineren met Your Watch, Your Way op garmin.com.

Wat is zo geweldig aan Lily 2?

  • Fitnesstracking: Houd stappen, verbrande calorieën, intensieve minuten en meer bij.
  • Ingebouwde GPS: Volg nauwkeurig buitenactiviteiten, zoals wandelen, hardlopen en meer.
  • Body Battery™- energiebewaking: Houd de energieniveaus gedurende de dag bij om de beste tijden voor activiteit en rust te vinden.
  • Slaapscore: Ontvang een score voor de slaapkwaliteit van de afgelopen nacht, plus inzichten over hoe je het beter kunt doen. Houd ook verschillende slaapfasen, hartslag1, hartslagvariabiliteit, stress, Pulse Ox2 en ademhaling bij.
  • Nieuwe sportapps: Wissel een training af met nieuwe ingebouwde sportapps voor tennis, indoor cycling en golf.
  • Trainingen op het scherm: Download en volg trainingen voor kracht, HIIT, yoga en meer rechtstreeks vanaf het horlogescherm.
  • Garmin Coach: Train voor een aankomende race met gratis adaptieve trainingsplannen van deskundige coaches.
  • Garmin Pay™ contactloze betalingen: Met Garmin Pay betaal je snel en moeiteloos voor dat kopje koffie na je hardloopsessie of die snelle hap onderweg. Je hoeft alleen maar je horloge om te hebben.
  • Garmin Connect™ smartphone-app: Bekijk gezondheids- en fitnessgegevens, maak contact met vrienden en doe mee aan uitdagingen, allemaal gratis.

Blijf verbonden

Voor onderweg kun je de Lily 2 Active koppelen met een iPhone of Android-smartphone om slimme meldingen te ontvangen of toegang te krijgen tot e-mails, sms-berichten, veiligheids- en trackingfuncties. Veiligheids- en trackingfuncties zoals Assistance en ongevallendetectie zorgen voor gemoedsrust tijdens hardlopen, wandelen of fietsen door een bericht met de live locatie van jou te sturen naar gekozen noodcontacten. De keuze is aan jou als je deze hulp nodig hebt of als het horloge detecteert dat er een incident heeft plaatsgevonden3.

Lily 2 Active is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 349,99.

1 – Nauwkeurigheid van activiteitentracking
2 – Dit is geen medisch apparaat en is niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose of monitoring van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.
3 – Wanneer gekoppeld met een compatibele smartphone; zie Garmin.com/ble. Voor vereisten en beperkingen van veiligheids- en trackingfuncties, zie Garmin.com/safety

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Schoonmaakbedrijf i-team Global lanceert i-walk

Persbericht: Penhold haalt Thorens Soundwall als primeur naar DAE