in

Maak kennis met de OPPO Enco X3i

True Wireless Stereo-oortjes met premium geluidskwaliteit en algoritme-gebaseerde adaptieve Active Noise Cancellation – OPPO kondigt de derde generatie van zijn high-end draadloze oortjes aan in Nederland.

De OPPO Enco X3i, met een geavanceerd en geïntegreerd coaxiaal ontwerp met dubbele dynamische drivers, zijn gemaakt voor hi-res, audio-output die goed in balans is. De oortjes beschikken over ultra-brede frequentie Active Noise Cancellation met hoge prestaties. En dankzij de eigen algoritmes van OPPO krijgt de gebruiker ook premium geluidskwaliteit en een gepersonaliseerde luisterervaring. De OPPO Enco X3i heeft verschillende upgrades gekregen, waaronder volumebesturing via touch, Golden Sound 2.0, OPPO Alive Audio, Bluetooth 5.3 en een langere batterijlevensduur.

“Onze belangrijkste inzet in de snelgroeiende True Wireless Stereo-markt is altijd geweest om meer gebruikers het plezier te laten ervaren van audio van studiokwaliteit, intelligente noise cancellation en dynamische geluidspersonalisatie”, zegt Vito Liu, Head of OPPO Audio Department. “Met de nieuwste OPPO Enco X3i integreren we technologieën van flagship niveau in het mid-range portfolio, zodat een breder publiek kan genieten van premium geluidskwaliteit.”
Hi-res audio voor premium geluidskwaliteit

De OPPO Enco X3i heeft een geïntegreerd coaxiaal ontwerp met dubbele dynamische drivers om vervorming te minimaliseren voor een immersieve audio-ervaring die goed in balans is. Door gebruik te maken van de synergie tussen een 10,4 mm woofer en een 6 mm tweeter, hebben de oortjes een ultrabreed frequentiebereik van 15Hz-40kHz om impactvolle bassen, hoge tonen en zuivere zang te bieden, waardoor de geluidskwaliteit naar een nieuw niveau wordt getild.
De LHDC 5.0 Bluetooth-codec zorgt voor audio-overdracht van hoge kwaliteit via Bluetooth met lage latency. Om een theaterachtige audio-ervaring te bieden, is de OPPO Enco X3i uitgerust met OPPO Alive Audio. Dankzij de eigen algoritmes en HRTF (head-related transfer function) simuleren de oortjes ruimtelijke 3D-audio, waardoor diepte en dimensionaliteit worden gecreëerd om gebruikers van alle kanten te bereiken en mee te nemen in de ervaring, ongeacht het apparaat of de audiobron.

Het onlangs geüpgradede Golden Sound 2.0 maakt ook zijn debuut op de OPPO Enco X3i. Met een snelle audiotest genereren de oortjes gepersonaliseerde audioprofielen en wordt de audio-uitvoer verfijnd, zodat elke gebruiker een op maat gemaakte luisterervaring krijgt voor uitzonderlijk geluid.

Hoogwaardige noise cancellation van flagship-niveau

Als gebruikers willen genieten van audio van studiokwaliteit, dan mogen achtergrondgeluiden geen invloed hebben. Daarom beschikt de OPPO Enco X3i over een door TÜV Rheinland gecertificeerde intelligente noise cancelling-technologie die het geluid van stilte herdefinieert. Met een ultrabreed frequentiebereik van 4.000Hz en tot 49dB noise cancellation diepte kunnen de oortjes zowel laagfrequente chaos zoals verkeer en hoge tonen van muziekinstrumenten blokkeren. Hierdoor kunnen gebruikers zich laten meeslepen door de muziek of zich concentreren op hun taak.
Smart-Scene Noise Cancellation maakt gebruik van drie ingebouwde microfoons om omgevingsgeluid te detecteren en past eigen algoritmes toe om de meest geschikte noise-cancelling modus te kiezen, op basis van de omgeving van de gebruiker. Transparency Mode zorgt er bijvoorbeeld voor dat gebruikers kunnen genieten van premium audio content en tegelijkertijd kunnen letten op hun omgeving, wat net dat beetje extra veiligheid en gemak biedt. Daarnaast filteren twee intelligente algoritmes – call noise cancellation en wind noise cancellation – ongewenste ruis weg, vangen ze stemmen op en zorgen ze voor stabiele, zorgeloze gesprekken van hoge kwaliteit.

Immersieve audio-ervaring met naadloze connectiviteit

De OPPO Enco X3i is compatibel met Bluetooth 5.3, waardoor een snelle overdracht van high-fidelity audio mogelijk is. Met een full-chain latency van 94 ms zorgen de oortjes voor een vertragingsvrije en immersieve game-ervaring met onvervormde en gesynchroniseerde akoestiek.
Ondertussen zorgen dubbele apparaataansluitingen ervoor dat gebruikers snel en eenvoudig kunnen schakelen en multitasken. De OPPO Enco X3i is compatibel met Android, iOS en Windows en kan naadloos schakelen tussen smartphones, tablets en laptops om de productiviteit te verhogen. Google Fast Pair vereenvoudigt het koppelen voor Android-gebruikers, zodat de oortjes veelzijdiger zijn dan ooit tevoren.

Flexibiliteit en duurzaamheid

De OPPO Enco X3i kan intuïtief worden bediend, dankzij een aanraakgevoelig gebied op de steel, zodat gebruikers moeiteloos het volume kunnen aanpassen door naar omhoog of omlaag te schuiven. IP55 stof- en waterbestendigheid verbeteren de duurzaamheid van de oortjes, waardoor ze robuust genoeg zijn voor veelvuldig dagelijks gebruik en nog steeds responsief reageren tijdens activiteiten zoals zweterige workouts of op regenachtige dagen.
De OPPO Enco X3i heeft ook een lange batterijduur. Als ze volledig zijn opgeladen, kunnen ze tot 10 uur non-stop content afspelen met uitgeschakelde Active Noise Cancellation. In combinatie met het oplaadetui kunnen gebruikers maximaal 44 uur luisteren. Fast Charging verlengt het afspelen tot zeven uur met slechts 10 minuten opladen, zodat gebruikers ononderbroken kunnen luisteren.

Moderne elegantie en ergonomisch ontwerp

De OPPO Enco X3i is verkrijgbaar in de kleur Meteor Grey en combineert een metallic coating met een matte afwerking voor een gestroomlijnde, slanke en high-end visuele uitstraling. Het oplaadetui heeft een afgeronde rechthoekige behuizing die bestand is tegen vlekken en biedt een comfortabele grip en een moderne, elegante textuur.

De oortjes wegen slechts 4,8 gram per stuk en hebben een ergonomisch ontwerp dat gebaseerd is op duizenden oorscans. Ze zijn gemaakt om een goede, drukvrije pasvorm te bieden, ideaal voor dagelijks gebruik.

Beschikbaarheid

De OPPO Enco X3i is beschikbaar in Nederland voor €149,00 via OPPO’s online shop en andere verkoopkanalen.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe Pro-versie van de iconische Zeppelin

Helft Nederlandse bedrijven besteedt IT liever niet uit aan buitenlandse partij