in

Deze USB-stick klikt met smartphone, tablet en PC

Het opslaan en uitwisselen van bestanden tussen verschillende apparaten is met de Philips 2-in-1 memory key heel eenvoudig.

Hij heeft zowel een USB-A als USB-C aansluiting: ideaal als je informatie wilt overzetten van je smartphone naar je PC of vice versa. Informatie: https://philips-media.com.

De Philips 2-in-1 Flash Drive is ontwikkeld voor smartphones, tablets, Macs en notebooks. Omdat de een USB-A heeft en de ander USB-C, is het handig om een USB-stick te hebben met beide aansluitingen. Een handig zwenkmechanisme beschermt de USB-C connector waardoor een dop overbodig is.

Opslagcapaciteit: 36.000 foto’s

De snelle dataoverdracht met Ultra Speed USB 3.1 zorgt voor het snel opslaan en lezen van multimediabestanden als foto’s en video’s. De leessnelheid bedraagt maximaal 180MB/s waardoor ook grote multimediabestanden razendsnel geopend worden en media (bijvoorbeeld video’s) schokvrij en vloeiend getoond worden als ze direct vanaf de USB-stick worden afgespeeld. De opslagcapaciteit van 128GB is voldoende voor het opslaan van 36.000 foto’s, 22.000 MP3-bestanden of 6 uur 4K UHD video*.

Om de Philips 2-in-1 Flash Drive goed te laten werken is er geen app of software nodig waardoor je meteen en ongecompliceerd aan de slag kunt met het opslaan van bestanden om bijvoorbeeld ruimte te creëren op je smartphone of een snelle back-up te maken.

Compatibiliteit

De Philips 2-in-1 USB Flash Drive is geschikt voor apparatuur met de volgende besturingssystemen: Android 4.0 en hoger, Windows 7 en hoger, Mac OS 9.0 en hoger en Linux 2.4.0 en hoger. Door het compacte ontwerp (3 x 1.2 x 0.8cm) neem je de flashdrive overal mee naartoe.

Informatie

De Philips 2-in-1 Flash Drive met een opslagcapaciteit van 128GB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 23,99. Ook in 32GB en 64GB verkrijgbaar.  

* Gebaseerd op 10MP jpg gecomprimeerd fotoformaat en MP3-bestanden met een duur van 3 minuten (256kb/s, 5.7MB groot) en 3840 x 2160 4K Ultra HD video formaat.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Motorola herdefinieert de mobiele ervaring met Google-gestuurde innovaties