in

A Techy December and a Happy New Gear!

De slimste cadeaus voor het feestseizoen – Korte dagen en lange nachten. Buiten branden lichtjes en binnen kruipen we met z’n allen op de bank. En nu we toch zoveel binnen (moeten) zitten; waarom zou je niet alvast de kerstboom opzetten?

Tijd dus om na te denken over de cadeaus die daaronder komen te liggen! Want hoe zorg jij ervoor dat jij en je dierbaren de koude winter doorkomen? Huawei helpt je een handje met haar ruime aanbod aan nieuwste slimme gadgets.

Wat dacht je van…

Ongestoord kersthits luisteren
met de HUAWEI FreeBuds Studio

Of je je nou moet concentreren op een videocall of naar je favoriete kersthit luistert: met deze nieuwste headphones word je ongestoord ondergedompeld in een geweldige audio-ervaring. Active Noise Cancelling zorgt voor optimale ruisonderdrukking en met de dubbele antenne verlies je nooit het contact met je device. Na een lange werkdag is de koptelefoon binnen tien minuten snelladen weer voor vijf tot acht uur opgeladen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het design. Zo strak en comfortabel dat het net zo goed een onderdeel van je nieuwjaarsoutfit kan zijn!

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.
Adviesprijs vanaf €299,99.

Muzikaal de winterzon tegemoet
met de HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II

Zelfs in de koude wintermaanden is het heerlijk om in je pauze de deur uit te gaan voor een blokje om. En ook in Nederland wil de zon nog wel eens doorkomen dus dan komt een zonnebril heel goed van pas! Deze fashionable HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II heeft bovendien ingebouwde luidsprekers en maakt oortjes overbodig. Ja, je hoort het goed: jij luistert vanaf nu via je zonnebril naar je favoriete muziek. Laat je telefoon veilig in je zak, want met de slimme touchbediening is ieder liedje slechts one swipe away. Met een ijzersterke batterij én draadloze snellaadtechnologie hoef je nooit lang zonder deze glasses de winterzon te trotseren.

Adviesprijs vanaf €329,99.

Ren je eindejaarskilo’s er af met de
HUAWEI WATCH FIT

Natuurlijk start je in januari vol goede moed aan je 2021 fitprogramma. Die extra eindejaarskilo’s er weer snel af. Maar waarom niet voorkomen in plaats van genezen? Dit slimme sporthorloge helpt je met 44 standaard fitnessroutines goed op weg en biedt zelfs onderdak aan jouw persoonlijke fitnesscoach. Hardlopen in de barre wintermaanden is ook geen probleem: dankzij de 5ATM waterbestendigheid van de Watch FIT trotseer je weer en wind!

Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, oranje en oranje.
Adviesprijs vanaf €129,00.

Altijd je handen vrij dankzij de HUAWEI FreeBuds Pro

Cadeaus kopen, boodschappen doen, viergangenmenu’s koken. Sporten, klussen, mediteren en podcasts luisteren. De komende weken heb je je handen waarschijnlijk vol, maar daar bieden de HUAWEI FreeBuds Pro een uitkomst! Strak design gecombineerd met een geweldige audio-ervaring en active noise cancelling. Zodat je ongestoord je ding kunt doen en tegelijkertijd kunt genieten van je favoriete afspeellijst.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver.
Adviesprijs vanaf €159.99.

Op tijd een blokje om met de HUAWEI WATCH GT2 Pro

Dit jaar geen hoge bloeddruk door stress rondom de feestdagen, want met de HUAWEI WATCH GT2 Pro heb jij alles onder controle. Je bloeddruk, zuurstofgehalte, hartslag en calorieën, het wordt allemaal gemonitord. En zit je te lang te tafelen? Je watch herinnert je er graag aan dat het tijd is voor een blokje om. Meer dan 100 trainingsmodi zorgen er bovendien voor dat jij met een wasbord die nieuwjaarsduik neemt.

Verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en grijs.
Adviesprijs vanaf €269,99.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Simpel wordt onderdeel van T-Mobile Nederland

Een op drie Nederlanders verwacht dit jaar minder Black Friday-aankopen te doen