in

Aanpasbare muis Nova Slider X 600

De SLIDER X 600 muis is de ultieme fusie van innovatie en toptechnologie. Door Slider X 600s unieke vorm past hij precies in de vorm van je hand, de muis zal als gegoten zitten en geeft comfort bij langdurig gamen.

Een nieuwe revolutie in Glide Pads materiaal, is de onverwoestbare Ceramic Glide Pad. Het Ceramic materiaal garandeert een soepele beweging, snelheid en reactie die een Glide sensatie levert. De Slider X600 muis zal zeer soepel en natuurlijk over uw Mousepad glijden, ideaal bij het gamen. Voor de Glide pads geldt ook levenslange garantie.

Met een innovatieve kabel aan de zijkant van de muis geeft de Slider ruimte en vrijheid, zonder dat dat je last hebt van een kabel die in de weg zit. Door de lage plaatsing van de bedrading op de muis, wordt de kans op een kabelbreuk geminimaliseerd.

De gevoeligheid van de muis kan met stappen van 100 DPI worden aangepast tot een ongelooflijke gevoeligheid die zich uitstrekt van 100 tot 3200 DPI. Je kunt zelfs elk willekeurige toets op het toetsenbord aan een knop van de muis toewijzen. De Slider X 600 heeft gloednieuwe elektronisch lichtende diode die de lagere gedeelten van de muis verlichten. Je kunt zelfs zelf de kleur kiezen.

Er kunnen drie verschillende muisprofielen worden aangemaakt. Deze profielen worden direct in het geheugen van de muis bewaard. Dit is ideaal voor snel schakelen tussen profielen tijdens het gamen.

De Slider X 600 is verkrijgbaar vanaf de eerste week van december en heeft een consumenten advies prijs van €79.99

Dixons ziet opmars van mini-notebooks

Gouden Headset